Dani Oțil a dat-o de gol pe Andreea Esca. Nimeni nu se aștepta la asta: „Ce salariu are”

Ana Anitoiu 28.10.2021, 19:46

Dani Oțil a dat-o de gol pe Andreea Esca, în stilul caracteristic. Pus pe șotii, co-prezentatorul matinalului ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 a făcut referire la salariul celebrei știriste de la Pro TV, în legătură cu care mulți români sunt foarte curioși.

Cum a dat-o de gol Dani Oțil pe Andreea Esca

Dani Oțil a publicat o fotografie cu el echipat pentru o cursă de mașini. În descrierea imaginii, co-prezentatorul Antenei 1 a scris cu ironia ce îl caracterizează: ”Când vrea domnu Eram (Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, n.r.) să zâmbești la poză… Te întreabă ce salariu are…”.

Câțiva dintre cei care urmăresc activitatea lui Dani Oțil pe rețelele de socializare i-au ținut isonul cu alte comentarii hazlii precum ”Eram…..și eu curios să aflu” și ”Nici el nu cred că știe”, în timp ce alții au scris: ”Ador voia bună!” sau i-au trimis emoji-uri ce indică amuzamentul.

Salariul prezentatoarei este subiect de speculații în țară de multă vreme. Știrista care a devenit emblematică pentru televiziunea Pro TV ar câștiga enorm în fiecare lună. Vezi AICI ce salariu ar avea Andreea Esca!

Dani Otil a dat-o de gol pe Andreea Esca. Nimeni nu se astepta la asta. ”Ce salariu are”
Imaginea si mesajul pe care le-a publicat Dani Otil

Andreea Esca, afaceri împreună cu soțul ei

Pe lângă salariul pe care îl primește pentru că prezintă știrile la Pro TV, Andreea Esca încasează bani și din afaceri pe care le are împreună cu soțul ei în zona imboliliară, turism, dar și în industria înfrumusețării.

Însă, înainte de a ajunge să formeze un cuplu cu Alexandre Eram, Andreea Esca a făcut multe eforturi să-i atragă atenția. Știrista n-a ținut cont nici de faptul că el era într- relație la acea vreme. I-a picat cu tronc imediat ce l-a văzut la o petrecere. Pe atunci, el era director al unei fabrici deținută de un prieten de-al tatălui său, un arhitect armean.

”M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba… Apoi am auzit că pleacă în vacanță și am înțeles că era într-o relație. Am văzut că nu reacționează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă și zic: taci că îl sun acum și îi spun că îmi trebuie ușă, că aveau și uși la fabrica aceea.

N-am rezolvat nici mergând la standul de baterii Fulmen pe care îl aveau la Saab, deși m-am dus în fiecare zi să fac reportaje acolo… Ba chiar la stand, într-o zi, era și cu fata aia cu care era el atunci… Era superbă. I-am zis Bună și am plecat. La un moment dat l-am invitat la jurnal. N-a venit, a zis că nu poate. Până la urmă, văzând că nu vrea și nu vrea, a început să îmi iasă din cap. Mi se păruse că făcusem tot ce puteam să fac. Am lăsat undeva în spate proiectul și mi-am văzut de viață”, a povestit Andreea Esca.

Totuși, tocmai când ea renunțase la ideea că ar putea forma un cuplu cu actualul ei soț, Alexandre Eram i-a trimis un fax amuzant – un desen cu o persoană care își smulgea părul din cap și pe care scria că îi pare rău că nu a putut ajunge. A doua zi a așteptat-o cu flori după jurnal, au mers la un restaurant și de atunci sunt împreună. Vezi AICI ce afaceri au Andreea Esca și soțul ei!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...