Ce spune Cătălin Botezatu despre Răzvan Ciobanu la un an de la moartea acestuia. Care a fost cel mai greu moment

Diana Radu 29.04.2020, 08:29
Ce spune Cătălin Botezatu despre Răzvan Ciobanu la un an de la moartea acestuia. Care a fost cel mai greu moment

Ieri, pe data de 28 aprilie s-a împlinit un an de când Răzvan Ciobanu nu mai este printre noi. Părinții celebrului designer sunt încă sfâșiați de dispariția fiului lor pe care-l vor pomeni la o bisrerică din orașul natal.

Cătălin Botezatu, declarații la un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață la vârsta de 43 de ani, într-un accident de mașină, care a avut loc în Constanța în jurul orei 23:00. Creatorul de modă a suferit un atac cerebral, din cauza căruia a pierdut controlul autovehiculului și s-a izbit de un copac. În urma impactului, acesta a fost aruncat prin parbriz, iar ulterior greutatea mașinii l-a strivit.

Trupul neînsuflețit al lui Răzvan a fost găsit pe câmp la ora 7 dimineața, chiar în a doua zi de Paște. Acum, mama acestuia se pregătește să-i facă pomană, așa cum se cuvine. „Este o zi prea tristă ca să pot vorbi despre dispariția fiului meu. Nu mă simt bine. Vom face o mică pomenire la biserică, cu câteva persoane, și apoi vom împărți pachete”, a mărturisit mama lui Răzvan Ciobanu pentru Click!

catalin botezatu, declaratii, razvan ciobanu
Cătălin Botezatu, declarații la un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Sursă foto: Ciao

Printre cei care sunt afectați de moartea lui Răzvan Ciobanu se numără și Cătălin Botezatu, care încă vie imaginea colegului său de breaslă. Botezatu regretă moartea lui Răzvan și consideră că plecarea acestuia a fost una pre brutală. Mai mult, acesta a dezvăluit că a fost un moment greu atunci când a trebuit să meargă la înmormântare și că a sperat până în ultima secundă că acesta nu se află în sicriu, ci că este viu și-i va putea înseli în continuare cu verva lui caracteristică.

„Este un moment de suferință pentru mama lui. Nici nu îmi pot imagina ce e în sufletul ei. Îl iubea ca pe ochii din cap. Răzvan era un om bun, a plecat dintre noi într-un mod mult prea brutal, atât de fulgerător și prea de tânăr. Mă gândesc la el, mai văd poze cu el și nu pot să cred că a murit. Încă îl am în ochi cu verva lui, cu glumele pe care le făcea… A fost un moment foarte greu la priveghi pentru toți colegii de la emisiunea >, când mama lui Răzvan a hotărât să ridice capacul sicriului pentru a ne lua „Rămas bun” de la el și, în clipa respectivă, am refuzat cu toții să credem că el se află în sicriu”, a mărturisit pentru Click!

Urmăriți Impact.ro și pe