Ce spune Carmen Harra despre milionarii care au pierit în Atlantic. Dezvăluirile sunt neașteptate (exclusiv)

Badea Violeta 28.06.2023, 18:24

Carmen Harra este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România și nu numai. Nu de puține ori, previziunile sale s-au adeverit și au șocat întreaga țara. Acum, aceasta a vorbit și despre tragedia care a avut loc, recent, în apele Oceanului Atlantic. Iată ce spune despre milionarii care au murit în timp ce încercau să exploreze epava Titanic.

Carmen Harra, mărturisiri șocante despre milionarii care au murit în Atlantic

De curând, un submersibil cu cinci pasageri la bord a dispărut în timp ce se îndrepta către epava Titanicului. Ulterior, autoritățile au demarat operațiuni de căutare și salvare, în speranța că-i va găsi în viață pe exploratori.

Nu s-a întâmplat acest lucru. La câteva zile distanță au fost găsite rămășițele submarinului. Ele se aflau chiar în apropiere de epava celebrului vas, iar specialiștii au ajuns la concluzia că submersibilul a făcut implozie.

Astfel au pierit, în acelaşi timp şi în aceeaşi zi, pe 18 iunie 2023, miliardarul britanic Hamish Harding, născut pe 24.06.1964, omul de afaceri Stockton Rush, născut pe 31.03.1962, pilotul și fondatorul OceanGate Paul-Henri Nargeolet, născut pe 02.03.1946, omul de afaceri Shahzada Dawood, născut pe 12.02.1975, și fiul lui, Suleman Dawood.

Interesant este că trei dintre ei au un lucru uluitor în comun. “Numerologia pasagerilor de pe Titan arată ca niciunul dintre ei nu trebuia să moară acum și că trei dintre ei s-au aflat într-o viața anterioară pe Titanic, de aici și fascinația lor extrem de periculoasă pentru acest vas scufundat, după ce s-au reîncarnat.

Este vorba de primul om de afaceri Harding, omul de știință Nargeolet și de afaceristul Shahzda Dawood. Ultimul a fost unul dintre cei mai bogați oameni de pe Titanic. Data imploziei submersibilului Titan coincide cu codurile celor trei și are legătură numerologică si cu data scufundării Titanicului. Cei trei au avut o karmă comună”, a precizat Carmen Harra, potrivit Playtech Știri.

Citește și Legătura nebănuită dintre milionarii morți pe submersibilul Titan și România. Ce afaceri aveau în țara noastră!

Mircea Badea a luat-o peste picior pe Carmen Harra
Carmen Harra

Carmen Harra confirmă: ”Dawood Jr a fost atras în această expediție de tatăl lui”

La scurt timp după tragedie, Azmeh, sora mai mare a omului de afaceri pakistanez Shahzada Dawood, a declarat că nepotul său nu voia să se urce la bordul submersibilului, dar a făcut-o până la urmă de dragul părintelui său.

Carmen Harra confirmă acest aspect: ”Drama este că Dawood Jr a fost atras în această expediție de tatăl lui și a murit chiar când își sărbătorea ziua de naștere, ca o sincronicitate universală, deși, după codificarea lui, trebuia să trăiască o viață lungă”.

Citește și Greșelile care au dus la tragedia din Oceanul Atlantic. Cum au murit pasagerii de pe submersibilul Titan, de fapt!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...