Ce sms-uri și-au dat Nicușor Dan și Gabriela Firea. Acum s-a aflat totul

Stan Filon 10.09.2020, 15:49
Ce sms-uri și-au dat Nicușor Dan și Gabriela Firea. Acum s-a aflat totul

Nicușor Dan a invitat-o prin SMS pe Gabriela Firea la o dezbatere față în față! Răspunsul actualului primar General i-a lăsat un gust amar candidatului Alianței USR-PLUS, susținut și de PNL. Nicușor Dan a povestit totul într-o conferință de presă.

Nicușor Dan a invitat-o printr-un SMS pe Gabriela Firea la o dezbatere

Candidatul USR-PLUS, susținut și de PNL, Nicușor Dan a vrut o dezbatere cu candidatul PSD pentru funcția de primar al Capitalei, Gabriela Firea, însă acest lucru nu a fost posibil.

“Am sunat-o pe doamna Firea, la ora 10, nu mi-a răspuns. E o persoană ocupată. I-am dat un SMS chiar atunci în care i-am spus că am aflat că vine la URAC, i-am spus că îi îndeplinesc dorinţa şi o invit la această dezbatere la baza STB-ului. Mi-a răspuns prin SMS. Nu este nici legal, nici civilizat să fac public răspunsul. În esenţă, mi-a oferit o consultanţă politică. Mi-a dat nişte sfaturi politice”, a declarat Nicuşor Dan, joi, într-o conferinţă de presă.

Nicușor Dan a invitat-o printr-un SMS pe Gabriela Firea la o dezbatere
Nicușor Dan a invitat-o printr-un SMS pe Gabriela Firea la o dezbatere

Gabriela Firea a refuzat însă i-a oferit lui Nicușor Dan sfaturi politice

Nicușor Dan spune că a dorit confruntarea cu Gabriela Firea pentru a-i demonta realitatea pe care aceasta a fabricat-o şi în care pompează bani publici. Nicușor Dan spune că Gabriela Firea minte atunci când vorbește despre investiții și realizări.

“Insistă să vorbească de realităţi falsificate, insistă să spună că a luat un miliard de euro bani europeni când ea a luat de 30 de ori mai puţin, insistă să spună că a reabilitat 50 de kilometri conductă pe inelul principal când ea a reabilitat mai puţin de un un kilometru, insistă să spună că a plătit subvenţia STB când ştim bine că nu a plătit-o şi datoria este de un miliard. Toată această realitate inventată, fabricată în care pompează bani publici în campanie de publicitate poate să fie demontată la o dezbatere unu la unu cu documentele în faţă”, a explicat Nicuşor Dan.

Potrivit ultimul sondaj efectuat la comanda PNL, Nicușor Dan conduce în topul preferințelor bucureștenilor. Acesta ar obține la alegeri un scor de 31%, pe când Gabriela Firea ar obține 29% din sufragii. Pe locul 3 se află Traian Băsescu, preferatul a 10% din respondenți, potrivit sondajului de opinie publicat pe surse de Digi 24.

Aproape 70% dintre cei 1.000 de participanți la sondajul de opinie au spus că ar fi o idee bună o dezbatere televizată între principalii doi candidați pentru funcția de primar al Capitalei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...