Alegeri 2020. Cotele la pariuri pentru Primăria Capitalei. Câți bani poți să câștigi cu Nicușor Dan

Andrei Cezar 10.09.2020, 08:48
Alegeri 2020. Cotele la pariuri pentru Primăria Capitalei. Câți bani poți să câștigi cu Nicușor Dan

Nu mai e mult până la alegerile locale, iar candidații la funcțiile de primar din toată țara duc lupte intense pentru a-și asigura votul oamenilor în 27 septembrie. Și casele de pariuri au introdus pe lista lor oferte pentru scrutinul de la sfârșitul lunii. Mai exact, trei case de pariuri au anunțat cotele pentru candidații la Primăria Generală a Bucureștiului și pentru cei care se luptă să câștige fotoliul de edil la unul dintre sectoarele Bucureștiului. Iată câți bani ai putea să câștigi, dacă ai paria, spre exemplu, pe Nicușor Dan.

Ce cote au candidații la Primăria Capitalei

Cele trei case de pariuri care au introdus în oferta lor alegerile locale sunt: Betano, Betfair și Unibet. Potrivit acestora, cele mai mari șanse la câștigarea funcției de primar al Capitalei le are Nicușor Dan, cu o cotă de 1.53 (Betfair), 1.60 (Betano) și 1.50 (Unibet). Gabriela Firea este pe locul al doilea și are cota 2.50 la Betfair, 2.20 la Betano si 2.40 la Unibet.

Practic, dacă vei paria 10 lei pe victoria lui Nicușor Dan, vei câștiga în total 15,3 lei, ceea ce însemnă un profit de 5,3 lei.

Traian Băsescu, șansa a treia cu o cotă uriașă

La distanță foarte mare față de primul cotat se află Traian Băsescu cu cota 11.00 la Betfair, 10.0 la Betano si 9.50 la Unibet, potrivit Ziare.com

Fostul președinte și alința dreptei PNL, USR-PLUS nu au reușit să cadă de acord în privința susținerii lui Nicușor Dan în cadrul acestor alegeri. Asftel, înainte de intrarea în campania electorală, Traian Băsescu anunța că va candida separat la Primăria Generală. Așadar, intrarea în cursă a fostului președinte i-a crescut cota lui Nicușor Dan, ceea ce înseamnă că șansele acestuia din urmă s-au mai diminuat, având în vedere că o parte dintre alegătorii săi l-ar putea vota pe Traian Băsescu.

Ion Sârbu, candidatul Pro România pentru Primăria Capitalei are o cotă de 34.00 la Betfair, 30.00 la Betano si 51.00 la Unibet.

Cel mai slab cotat candidat la casele de pariuri este Călin Popescu Tăriceanu, care are cota 100.00 la Betano si 101.0 la Unibet.

Alegeri 2020. Cotele la pariuri pentru Primăria Capitalei. Câți bani poți să câștigi cu Nicușor Dan
Betano

Cotele candidaților la Primăria Sectorului 1 al Capitalei

Casele de pariuri i-au inclus în ofertă și pe candidații la primăriile de sector. Spre exemplu, la Primăria pentru Sectorul 1 al Capitalei, în oferta celor de la Betano, cele mai mari șanse de câștig le are tot un candidat susținut de alianța PNL, USR-PLUS, respectiv Clotilde Armand, cu o cotă de 1.35.

Actualul primar Daniel Tudorache este cotat cu a doua șansă (2.40), Ioana Constantin cu a treia (10.00), Adina Alberts, soția lui Viorel Cataramă cu a patra (20.00), iar cu ultima șansă este cotată Adriana Bahmuțeanu (200.00).

 

Urmăriți Impact.ro și pe