Ce și-a propus Simona Halep să facă până la sfârșitul anului. Sportiva a dezvăluit care este marele ei vis

Ioana Nechifor 28.08.2019, 15:07
Ce și-a propus Simona Halep să facă până la sfârșitul anului. Sportiva a dezvăluit care este marele ei vis

A debutat cu dreptul la US Open 2019, iar acum se pregătește pentru următorul meci pe care îl va susține în turul 2. Simona Halep a vorbit, recent, despre marele său obiectiv, pe care și-a propus să-l atingă până la sfârșitul anului. Planurile sportivei sunt ambițioase.

Ce și-a propus Simona Halep până la sfârșitul anului 2019

Marți seara, în turul 1 US Open 2019, Simona Halep a reușit să o învingă pe adversara sa, americanca Nicole Gibss, ce ocupă locul 135 WTA.
Scorul 6-3, 3-6, 6-2 a făcut-o pe sportiva româncă să obțină calificarea în turul 2 de la US Open.

După această victorie, Simona Halep a profitat de prilej și a vorbit despre obiectul pe care îl are. Ea plănuiește să-și atingă țelul până la sfârșitul acestui an.

„Cred că jucătoarele sunt foarte apropiate din punct de vedere valoric şi oricine poate câştiga turneul, chiar şi cele de Mare Şlem. Toate meciurile sunt dificile, indiferent de fază. E o şansă pentru oricine şi trebuie să profităm de ea”.

Marele obiectiv al Simonei Halep. Este hotărâtă să ajungă liderul WTA
Marele obiectiv al Simonei Halep

Simona Halep: „Sunt motivată, am dorință de rezultate”

Simona Halep este hotărătă să își ducă planul ambițios la bun sfârșit. Multă muncă și perseverență, acestea sunt aspectele forte pe care va miza sportiva în viitorul apropiat.

„Un lucru bun e că am încredere că pot atinge acel nivel (n. red. – din finala de la Wimbledon 2019). Sunt motivată, am dorinţă de rezultate, de trofee şi sunt sigur că mă pot întoarce acolo. Nu ştiu dacă la acest turneu sau la următorul.

Nu am nimic de pierdut în poziţia în care mă aflu. Am reuşit tot ce mi-am propus, deci sunt destul de relaxată, dar am în continuare aşteptări de la mine.

Trebuie să muncesc pentru asta, la fel cum am făcut-o şi în sezonul de iarbă. La fel şi aici, chiar dacă n-am jucat extraordinar la Toronto şi Cincinnati, am reuşit să-mi îmbunătăţesc jocul.

Dacă sunt sănătoasă, vreau să lupt 100% la locul 1 mondial. Sunt încrezătoare că am o şansă mare şi voi încerca să realizez asta”, a spus Halep, potrivit evz.ro.

În prezent, Simona Halep ocupă locul 4 național, însă aceasta este hotărâtă să schimbe și mai mult lucrurile în favoarea sa.

Miercuri seara, sportiva româncă o va întâlni, în turul 2 US Open 2019, pe Taylor Townsend (116 WTA).

 

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe