US Open 2019 | Cu cine joacă Simona Halep în turul 2: programul zilei de miercuri

Ciprian Ioana 28.08.2019, 11:23
US Open 2019 | Cu cine joacă Simona Halep în turul 2: programul zilei de miercuri

Simona Halep a reușit să se califice în turul 2 la US Open, după ce a învins-o pe Nicole Gibbs în trei seturi. A fost prima victorie a sportivei din România la turneul american din ultimii trei ani.

Simona Halep a reușit să bifeze prima victorie la US Open din ultimii trei ani, după ce în 2018 și 2017 a fost învinsă încă din primul meci. Sportiva s-a calificat în turul doi după ce a învins-o în trei seturi pe Nicole Gibbs.

Halep a reușit să câștige primul set, scor 6 la 3, dar adversara ei a reușit să revină și să-l câștige pe al doilea cu același scor. Simona și-a adjudecat, însă, partida în setul trei, pe care l-a câștigat cu scorul de 6 la 2.

Campioană la Wimbledon, sportiva din România și-a trecut în palmares victoria cu numărul 40 din acest sezon. În turul doi, se va întâlni tot cu o sportivă din SUA.

Cu cine joacă Simona Halep în turul 2 la US Open

 

Simona Halep o va întâlni, miercuri, pe americanca Taylor Townsend, locul 116 WTA. Sportiva din SUA a reușit să treacă în primul tur de Kateryna Kozlova din Ucraina, tot în trei seturi, scor 3-6, 6-3, 6-2.

Halep are la activ trei meciuri directe cu adversara ei de miercuri, pe care le-a câștigat categoric.

Ziua de miercuri se anunță una agitată pentru sportivii români prezenți la US Open. Ana Bogdan (locul 152 WTA) va evolua în turul doi la simplu cu Petra Martic (cap de serie 22), Marius Copil și Raluca Olaru vor avea primele meciuri în probele de dublu, iar Simona Halep și Horia Tecău se vor duela cu Gabriela Dabrowski și Mate Pavic, favoriții numărul doi, în prima rundă la dublu mixt.

US Open este ultimul Grand Slam al sezonului și are loc la New York între 26 august și 8 septembrie. Organizatorii pun la bătaie premii totale în valoare de 57 de milioane de dolari. Câștigătorii de anul trecut sunt Naomi Osaka și Novak Djokovic.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe