Ce şi-a luat Delia din primii bani câştigaţi cu N&D. Mărturisirea i-a luat pe toţi prin surprindere

Cristian Cojocaru 10.04.2021, 11:11
Ce şi-a luat Delia din primii bani câştigaţi cu N&D. Mărturisirea i-a luat pe toţi prin surprindere

N&D era una dintre trupele cele mai populare la acea vreme. Delia și Nick reușeau să adune mii de oameni la concertele susținute prin turneele naționale. Delia a mărturisit ce și-a cumpărat cu primii bani câștigați din muzică.

Primii bani câștigați de Delia

În urmă cu mai bine de 20 de ani, trupa N&D făcea furori pe scenele naționale. Delia a mărturisit ce și-a cumpărat din primii bani câștigați când făcea parte din trupă. Cântăreața nici nu se aștepta ca la acea vreme să fie plătiți, având în vedere că era primul lor concert iar ideea de a primi bani pentru melodii era străină pentru ea la acea vreme.

În cadrul podcastului prietenului ei, Gojira, Deli a dat dovadă de onestitate, mărturisind cum a fost prima experiență a sa în cadrul concertului dar și în fața unei mulțimi la care nu se aștepta. Vocea ei unică a ajutat-o foarte mult pe artistă să fie imediat remarcată alături de colegul ei de trupă Nick, lucru care le-a adus și atât de multă popularitate.

La acea vreme când reușea să răstoarne toate topurile muzicale din țară, Delia avea doar 17 ani. Primul recital a avut loc la Constanța, fiind foarte entuziasmată de acest lucru. La acea vârstă, orice adolescent visa să fie pe o mare scenă a litoralului românesc, cu atât mai mult cu cât au avut și un real succes.

Primul concert al trupei N&D a cunoscut un mare succes
Primul concert al trupei N&D a cunoscut un mare succes

Șocul pe care l-a avut în primul său concert

Șocul de care a avut parte Delia nu are legătură cu tracul de pe scenă, ci cu faptul că a aflat de la organizatorii evenimentului că va primi bani după ce va cânta în fața mulțimii adunată să audă o trupă debutantă.

„Eram la Constanța, aveam vreo 17 ani și după un concert N&D am aflat că urmează să fim plătiți. Am fost uimită, adică ei chiar ne dădeau bani pentru că le cântam… Ieșise deja prima piesă, bubuise, știa lumea de noi”, a mărturisit Delia în cadrul podcastului.

Artista a recunoscut pe ce și-a cheltui primii bani câștigați din muzică. Deși mulți cred că aceasta ar fi plecat repede cu ei acasă, artista și-a făcut poftele după ce a susținut concertul de la malul mării. Nu intră în discuție  achiziționarea unui instrument muzical sau haine pentru o prezență scenică mai profesională. Cântăreața a afirmat că s-a dus la magazinul ei preferat de bijuterii de unde și-a cumpărat mai multe inele de argint, inele care la acea vreme erau în vogă printre tineri.

”De banii ăia mi-am luat nişte inele de argint. Din alea cu cruci, pietroaie negre, aveam bani, îţi dai seama. Pentru mine a fost ceva…”, a mai adăugat Delia.

Urmăriți Impact.ro și pe