După ce s-a spus că e însărcinată, Delia a dat cărţile pe faţă. Cum s-a pozat artista

Nicu Stan 07.04.2021, 09:32
După ce s-a spus că e însărcinată, Delia a dat cărţile pe faţă. Cum s-a pozat artista

După ce s-a spus că e însărcinată, Delia a dat cărţile pe faţă. Cum s-a pozat artista, ca să arate tuturor fanilor săi că nu este însăcinată.

Lumea o tot dă gravidă pe Delia Matache. Ce a făcut cântăreața pentru a închide gura celor care mai zic așa ceva de ea

După ce s-a spus că e însărcinată, Delia a dat cărţile pe faţă. S-a fotografiat într-o așa poziție încât a lămurit pe toată lumea. Delia Matache a avut o reacție bombă după ce presa a scris că așteaptă un copil.

Delia Matache, una dintre cele mai iubite cântărețe din România a stârnit controverse în showbiz- după ce paparazzi au surprins-o alături de sora ei și nepoata în parc.

Delia Matache are abdomenul plat si plin de patratele
Delia Matache are abdomenul plat si plin de patratele

Cum a anunțat Delia că nu este gravidă

Atenția a fost atrasă asupra artistei care părea că ascunde o burtică de gravidă sub hainele largi cu care era îmbrăcată. Pentru a închide gura tuturor despre acest subiect sensibil, cântăreața a postat mai multe imagini pe pagina personală de Instagram.

În imagini se vede că Delia are un abdomen plat și plin de pătrățele, ceea ce nu se întâlnește la o femeie gravidă. Astfel, prietenii virtuali au înțeles că nu este vorba de nicio sarcină, cel puțin nu acum.

Delia nu știe dacă vrea un copil cu adevărat

Mai acum ceva timp, Delia vorbea despre aducerea pe lume a unui bebeluș.
Vedeta nu vrea să facă acest pas doar pentru că este forțată de societate, doar pentru că așa trebuie.

”Întrebarea asta e standard, cred că e made in Romania. Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”, povestea artista.

Și Andra a trăit un moment asemănător de curând. Lumea tot vorbea că este gravidă, că îi face lui Cătălin Măruță al treilea copil. Artista a lămurit totul, nu cu poze, ci printr-un mesaj tranșant.

”Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată.

În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri”, spunea Andra Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe