Ce se va întâmpla cu viitorul fetiţei lui Meghan şi a prinţului Harry. Astrologul prinţesei Diana a dezvăluit ce destin va avea Lilibet

Ioana Bucur 08.06.2021, 14:31
Ce se va întâmpla cu viitorul fetiţei lui Meghan şi a prinţului Harry. Astrologul prinţesei Diana a dezvăluit ce destin va avea Lilibet

Este a opta în linia succesiunii la tron, iar numele ei este un omagiu emoționant adus mamei ducelui de Sussex. Ce se va întâmpla cu viitorul fetiței lui Meghan Markle și a prințului Harry. Astrologul prinţesei Diana a dezvăluit ce destin va avea Lilibet.

Astrologul prinţesei Diana a dezvăluit ce destin va avea Lilibet, fetița lui Meghan şi a prinţului Harry

Meghan Markle și prințul Harry au devenit părinți de fetiță. Cei doi i-au ales micuței două prenume speciale, ambele fiind un omagiu adus celor mai importante două femei din familia ducelui de Sussex: Lilibet – porecla reginei Elisabeta a II-a – și Diana – numele mamei sale.

„Pe 4 iunie, am fost binecuvântați de sosirea pe lume a fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut dori vreodată și suntem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile pe care le-am simțit din toată lumea. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul continuu arătat în acest moment special familiei noastre”, au transmis ducii de Sussex, la scurt timp după venirea pe lume a copilei.

Astrologul prinţesei Diana a dezvăluit ce destin va avea Lilibet, fetița lui Meghan şi a prinţului Harry. Debbie Frank a cunoscut-o pe mama ducelui de Sussex în 1989 și i-a devenit o prietenă apropiată. Aceasta a făcut mai multe previziuni legate de viitorul copilei, bazându-se pe semnul astrologic și pe data nașterii lui Lilibet.

Regina Elisabeta, ofensata de numele ales de Meghan si Harry pentru fiica lor
Printul Harry și Meghan Markle, alături de fiul lor, Archie

Taur versus Gemeni, două zodii incompatibile sub același acoperiș

Fetița este zodia Gemeni, la fel ca străbunicul său, prințul Philip, ceea ce înseamnă, susține astrologul, că toată energia și înțelepciunea ce îi caracterizează pe Gemeni vor fi transferate la micuța Lilibet Diana.

Acești nativi sunt jucăuși, îndrăzneți, pregătiți mereu să servească o glumă și foarte sociabili. Toate aceste caracteristici o vor ajuta, în anii ce urmează, să se integreze perfect și să lege relații deosebite cu Taurii din familie: fratele ei, Archie, verişorii săi, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, dar şi cu străbunica ei, regina Elisabeta. În ciuda faptului că Taurul și Gemenii nu sunt tocmai compatibili, Lilibet Diana și Archie, acre are Luna și Marte în Gemeni, vor avea acelaași dorințe și idealuri.

Astrologul prințesei Diana a mai spus că micuța va primi o educație aparte, de tip regal, caracteristică Leului, zodia mamei sale, Meghan Markle. Lilibet va fi puternic influențată de semnul Leu, iar asta va ieși la lumină în momentul în care va fi înconjurată de oameni.

Urmăriți Impact.ro și pe