Cât de mult seamănă fiul lui Meghan Markle cu actrița. Soția prințului Harry a alăturat o poză a ei cu una a lui Archie 

Ana Anitoiu, Cristi Ionică 25.05.2021, 23:54

O fotografie cu Meghan Markle a fost pusă lungă una în care apare fiul ei și al prințului Harry, Archie. Fanii actriței americane au rămas uluiți când au văzut cât de mult seamănă băiețelul cu mama lui, deși anterior alte persoane și-au exprimat părerea că micuțul seamănă izbitor cu tatăl său.

Cât de mult seamănă fiul lui Meghan Markle cu actrița

O fotografie cu Meghan Markle la vârsta de șase luni, aflată în brațele surorii sale vitrege, Samantha Markle, face senzație pe internet. Imaginea a fost alăturată uneia în care apare Archie, în vârstă de doi ani, dându-se într-un leagăn din curtea casei familiei lui, în Montecito. Poza cu băiețelul este, de fapt, o captură din documentarul prințului Harry numit ”The Me You Can’t See” (”Eu, acela pe care nu poți să îl vezi”, n.r.), potrivit Daily Mail.

Din cele două imagini se poate vedea că Archie are părul brunet și cârlionțat la fel cum îl avea mama lui în copilărie, precum și ochii căprui ca ai lui Meghan Markle. Unii dintre fanii actriței l-au numit pe copil ”mini Meghan”. Totuși, alții sunt de altă părere: ”Când are părul la vedere, seamănă cu ea, dar dacă poată o șapcă, este leit tatăl său!”. Și anterior, când era bebeluș, unele voci spuneau că băiatul semăna foarte mult cu prințul Harry.

Cat de mult seamana fiul lui Meghan Markle cu actrita. O poza cu sotia printului Harry a fost pusa langa una cu Archie
Meghan Markle si sora ei vitrega (stanga) si Archie (dreapta)

Meghan Markle, declarație uluitoare cu privire la fiul ei

În interviul pe care l-a acordat pentru Oprah Winfrey în urmă cu ceva timp, Meghan Markle a făcut o declarație referitoare la fiul ei ce a zdruncinat familia britanică din temelii. Actrița americană a spus că au existat îngrijorări cu privire la culoarea pielii fiului ei, înainte ca ea să-l nască. Ulterior, prințul Harry a precizat că acel comentariu nu a fost făcut de bunicii lui, Regina Elisabeta a II-a și Ducele de Edinburgh.

Totodată, Meghan Markle, care va naște în curând o fetiță, a spus că regulile ar fi fost schimbate în cadrul familiei regale britanice special pentru ca Archie să nu primească titlul de prinț la naștere. Actrița americană a precizat că s-a temut pentru siguranța copilului ei, căruia nu îi era asigurată protecția necesară.

În ce locuință de lux trăiesc Meghan Markle și prințul Harry

După ce au părăsit Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și s-au stabilit în cartierul de lux Montecito, Santa Barbara, Statele Unite ale Americii, Meghan Markle și prințul Harry trăiesc într-o vilă de lux. Cei doi sunt vecini cu celebrități printre care se numără și Oprah Winfrey.

Vila imensă are nouă dormitoare și 16 băi. Aceasta are, printre altele, sală de sport, sală de jocuri, cramă, un birou, o bibliotecă, cinema, dar și spa și un garaj în care încap cinci mașini. Vezi aici cum arată casa cuplului Meghan Markle și Prințul Harry și câți bani au dat pe ea!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...