Ce se va întâmpla cu permisele auto în România. Decizia de ultimă oră

Stan Filon 23.11.2020, 10:41
Ce se va întâmpla cu permisele auto în România. Decizia de ultimă oră

Șoferii care tocmai ce au obținut permisul de conducere, dar și cei care din diferite motive au rămas cumva fără actul respectiv, trebuie să știe că acesta le va fi adus la domiciliu de poștaș! Compania Naţională Poşta Română a câştigat contractul de peste 27 milioane de lei cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS)!

Poșta Română a câștigat contractul de 27 de milioane de lei cu RAAPPS

În baza contractului respectiv, Compania Naţională Poşta Română va livra la domiciliul titularilor permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor, în următorii doi ani de zile, potrivit Agerpres. În baza contractului, estimat la 27,31 milioane lei, compania va livra aproximativ 4,8 milioane de trimiteri pe toată durata acestuia, respectiv 2,4 milioane de trimiteri pe an, potrivit unui comunicat al CNPR, remis luni.

Anterior, furnizorul RAAPPS a fost tot Poşta Română, care a câştigat, în anul 2017, un contract în urma unei licitaţii la care a participat şi una dintre cele mai importante firme de curierat din România. La procedura de anul acesta s-au înscris aceleaşi două companii, principalii jucători locali de pe piaţa de profil, iar Poşta Română a avut, din nou, oferta câştigătoare, a precizat Poşta Română.

Posta Romana va livra permisele soferilor
Posta Romana va livra permisele soferilor

Poșta Română va livra șoferilor permisele auto și certificatele de înmatriculare

RAAPPS a schimbat termenii contractului, astfel încât anul acesta s-a pus baza pe cel mai bun raport calitate-preţ, criteriul de atribuire nemaifiind ca data trecută doar cel mai scăzut preț.

“Dacă, în anii anteriori, preţul ofertat făcea diferenţa între Poşta Română şi companiile concurente, de data aceasta compania a câştigat contractul obţinând cel mai bun punctaj la factorii de evaluare calitativi şi financiari. Este a doua oară când câştigăm în faţa celei mai mari firme de curierat din ţară, ceea ce demonstrează că Poşta Română este din ce în ce mai pregătită să concureze, de la egal la egal, cu orice furnizor de servicii de curierat”, a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI