Ce se petrece acum între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Apropiații i-au dat de gol. “E obsedat de ea”

Ioana Bucur 10.02.2021, 21:54
Ce se petrece acum între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Apropiații i-au dat de gol. “E obsedat de ea”

Ce se petrece acum între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Oricât ar fi încercat să ascundă realitatea, adevărul a ieșit la lumină. Cei care i-au dat de gol au fost chiar apropiații lor. Ce face, zi de zi, fostul soț al blondei, în timp ce ea își pregătește nunta cu Gabi Bădălău.

Ce se întâmplă între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Apropiații i-au dat de gol

Alex Bodi, bântuit de amintirea Biancăi Drăgușanu? Apropiații controversatului afacerist au dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, între cei doi foști șoți. Se pare că, în timp ce Bianca se pregătește să își continue viața alături de Gabi Bădălău, Bodi nu ar fi trecut nici acum peste despărțire.

„Gabi așteaptă divorțul de Claudia (n.r. Claudia Pătrășcanu) ca să poată să facă nunta cu Bianca. Au discutat deja despre mutarea Biancăi în una dintre casei lui. Au decis să-și construiască relația încet, discret, fără mare tam-tam. El o tratează ca pe o prințesă și are susținerea familiei lui, în ciuda a tot ce s-a spus. Gabi este un înger pentru Bianca. O iubește, o răsfață, este bărbatul perfect pentru ea”, au declarat surse apropiate celor doi, potrivit FANATIK.

Spre disperarea actualei sale iubite, Daria Radionova, Alex Bodi ar vorbi în fiecare zi despre Bianca Drăgușanu, prin casă, frustrat că nu mai sunt împreună.

„Bodi este obsedat de Bianca. Vorbește încontinuu despre ea, chiar și de față cu Daria . De aici apar mereu tensiunile între ei, iar Daria nu știe ce să mai facă. În vila despre care se spune că se iubesc nu este deloc lapte și miere”, au spus aceleași surse.

Ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Gestul făcut de afacerist
                                                                                                                                                            Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Bianca nici nu mai vrea să audă de fostul ei soț

Bianca Drăgușanu, în schimb, nici nu mai vrea să audă de Bodi: „S-a scris că Bianca și Bodi ar fi reluat legătura, dar nu există nicio conversație între cei doi. Bianca nu vrea să mai audă de el. A suferit prea mult în căsnicie, iar Gabi a venit ca un înger în viața ei”, au adăugat apropiați ai celor doi.

Însă Daria Radionova a dezmințit, în spațiul public, toate zvonurile legate despre regretele pe care Bodi le-ar avea pentru despărțirea de fosta soție, susținând că petrec fiecare minut din zi împreună și că singurul motiv pentru care și-ar face bagajele și ar pleca din casa afeceristului ar fi pentru o vacanță.

„Acest gen de știri false nu ne deranjează, fiindcă realitatea este alta. Avem încredere unul în celălalt. Petrecem 24 din 24 împreună. Realitatea este diferită. Nu, nu me pasă de asta. Și dacă vreodață mi-aș face bagajele ar fi doar ca să merg în vacanță cu Alex. Asta este tot.”, a spus Daria Radionova, la Antena Stars.

Gabi Bădălău, în casa lui Alex Bodi

Întâlnire de gradul zero: fostul versus actualul. Gabi Bădălău ar fi ajuns în casa lui Alex Bodi, după invitația făcută de fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Potrivit unor surse din anturajul noului cuplu, Bodi a insistat să se întâlnească cu actualul logodnic al fostei sale soții pentru a-i spune că nu există niciun fel de antipatie din partea lui față de fiul baronului PSD Niculae Bădălău.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...