Bianca Drăguşanu a mărturisit tot. Ce i-a spus Sofia când a văzut-o lovită de Alex Bodi: “Mă întreba de ce nu se duce”

Cristian Cojocaru 31.01.2021, 19:30
Bianca Drăguşanu a mărturisit tot. Ce i-a spus Sofia când a văzut-o lovită de Alex Bodi: “Mă întreba de ce nu se duce”

După despărțirea sa de Alex Bodi, Bianca Drăguşanu a tot negat faptul că a fost bătută, însă acum a mărturisit tot. Vedeta i-a mărturisit totul prietenei sale Andreea Mantea dar și cum a privit Sofia tratamentul la care a fost supusă de fostul soț.

Până la urmă Bianca Drăguşanu a mărturisit tot

Blonda a negat în nenumărate rânduri faptul că a fost lovită de fostul său soț de-a lungul relație. Deși toată lumea bănuia acest lucru, Drăgușanca a negat vehement că ar fi vorba de așa ceva, probabil în încercarea de a-l proteja pe Alex Bodi. De-a lungul relației lor, blonda a suferit momente dramatice din cauza corecțiilor fizice pe care Bodi i le-a aplicat.

Cu toate că aceasta a fost la Institutul de Medicină Legală pentru a-și scoate certificat medico-legal, nu a mărturisit niciodată în public, într-un mod direct ca a fost abuzată fizic de fostul ei soț. Relația dintre cei doi a fost una tumultoasă, cu bune și cu rele. Răsturnările de situație la 180 de grade au reprezentat în mare parte relația celor doi.

Chiar și când a fost plină de vânătăi, aceasta nu recunoștea că sunt din cauza milionarului. Într-un final, toate acestea au încetat în momentul în care cei doi s-au despărțit definitiv de această dată, iar Bodi a fost arestat. Blondina a dorit să nu mai țină ascuns adevărul și a decis să scoată adevărul la suprafață.

Bianca Drăgușanu a fost invitată la emisiunea ”Trăiri” moderată de către Andreea Mantea
Bianca Drăgușanu a fost invitată la emisiunea ”Trăiri” moderată de către Andreea Mantea

S-a destăinuit Andreei Mantea

Bianca Drăgușanu a fost invitată la emisiunea ”Trăiri” moderată de către Andreea Mantea. Aceasta a dezvăluit că Alex Bodi a bătut-o de mai multe ori cât timp au fost împreună.

 „Andreea: Dar spune-mi, e adevărat că te-a și lovit?

Bianca: Da! E adevărat. Nu am recunoscut până acum”, a mărturisit Bianca în premieră.

Adulții când au neînțelegeri, nu se gândesc pe moment că aceste situații pot avea victime ale căror sănătate psiho-emoțională poate fi afectată în mod grav și pe termen lung. Astfel, Sofia, fiica Biancăi, a asistat la toate aceste scene violente. Vedeta a încercat în nenumărate rânduri să ascundă vânătăile față de Sofia, însă când se demachia, acestea erau din nou vizibile.

„Andreea: Dar cum a reacționat când te vedea…

Bianca: Încercam să ascund totul cu machiaj. Îi spuneam că sunt machiată de Halloween. Mă vedea apoi și mă întreba de ce nu s-a dus machiajul după ce m-am spălat pe față…

Andreea: Sofia a fost afectată? Știu că se atașase de fostul tău soț.

Bianca: Da!„, i-a mărturisit Bianca Andreei Mantea.

Urmăriți Impact.ro și pe