Ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Gestul făcut de afacerist

Cristian Cojocaru, Gabriel Peneș 05.02.2021, 13:37
Ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Gestul făcut de afacerist

Despărțirea dintre cei doi a fost plină de scandaluri și situații neprevăzute. La întâlnirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu se mai aștepta nimeni și totuși, s-a petrecut. După trei luni de când au considerat că drumurile trebuie alese individual, cei doi s-au revăzut.

Cum a decurs întâlnirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Blondina și afaceristul au format unul dintre cele mai controversate cupluri din mondenul românesc. Acest lucru se bazează pe faptul că între cei doi au existat mai multe despărțiri și împăcări de-a lungul timpului. Deși au avut foarte multe conflicte, cei doi au ajuns să continue relația de fiecare dată.

Ultima dată însă au fost destul de hotărâți ca această relație nu mai poate continua. Astfel, Bianca a ajuns în brațele lui Gabi Bădălău iar Alex, împreună cu Daria Radionova. Deși cei doi au ales aceste drumuri, asta nu înseamnă că nu s-au mai văzut.  Alex și Bianca s-au revăzut după trei luni, în mediul virtual însă.

Acest lucru s-a întâmplat în atelierul pe care Drăgușanca îl deține. Conversația dintre cei doi a fost surprinsă de o cunoștință comună care venise la atelier sub pretextul de a achiziționa trei rochii. Această persoană a atenționat-o pe Bianca despre faptul că urmează să îl sune pe Alex Bodi. Tânăra este una dintre confidentele lor care, se presupune că anterior, a reușit să îi împace pe cei doi.

Copilul ar fi fost foarte încântat și bucuros de faptul că l-a revăzut pe Alex Bodi, întrebându-l și unde se află acesta.
Copilul ar fi fost foarte încântat și bucuros de faptul că l-a revăzut pe Alex Bodi, întrebându-l și unde se află acesta.

Discuțiile cu notă de păreri de rău

Cunoștința comună este cunoscută că în trecut, a reușit să-i readucă pe controversatele vedete înapoi unul în brațele celuilalt. Acest lucru trimite pe toată lumea cu gândul la ideea că scopul ei este de a face iarăși același lucru. să-i readucă împreună. Atât Alex Bodi cât și Bianca Drăgușanu au fost de acord cu apelul video.

Fără a avea vreo problemă, întâlnirea virtuală dintre cei doi a decurs mai bine decât se aștepta oricine. Deși nu și-au spus direct acele vorbe, conversația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu ar putea fi caracterizată ca fiind una presărată cu păreri de rău pentru cele întâmplate. Cu atât mai mult cu cât cei doi, s-ar fi privit intens pentru câteva secunde.

Potrivit discuției avute, din ea ar reieși faptul că cei doi au căzut de comun acord de a nu-și mai adresa cuvinte urâte unul la adresa celuilalt. La această întâlnire ar fi participat și fiica Biancăi Drăgușanu, Sofia. Copilul ar fi fost foarte încântat și bucuros de faptul că l-a revăzut pe Alex Bodi, întrebându-l și unde se află acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe