Ce se întâmplă la școală cu prințul George. Moștenitorul coroanei britanice, acuzat că își amenință colegii

Ana Anitoiu 28.09.2022, 18:36
Ce se întâmplă la școală cu prințul George. Moștenitorul coroanei britanice, acuzat că își amenință colegii

O expertă în familia regală britanică a dezvăluit ce se întâmplă la școală cu prințul George al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Moștenitorul coroanei britanice, cel de-al doilea în linia succesiunii la tron, după tatăl său, William, prințul de Wales, a fost acuzat că își amenință colegii de la școală.

Cum și-ar fi amenințat prințul George colegii la școală

Prințul George, în vârstă de 9 ani, cel mai mare copil al Prințului William și al soției sale, Kate Middleton, ar fi deja conștient de cine este. Experta în familia regală britanică Katie Nicholl a scris în cartea ei, „The New Royals”, că în timpul unei dispute, prințul le-ar fi spus colegilor de școală că „ar fi mai să ai grijă”, pentru că tatăl său va deveni rege.

„Ei (Prințul William și soția sa, Catherine, n.r.) își cresc copiii, în special pe prințul George, în așa fel încât ei să conștientizeze cine sunt. George știe care este rolul pe care îl va moșteni, dar părinții încă nu vor să-i îngreuneze misiunea.

George înțelege că într-o zi va fi rege și, încă de când era un băiețel și-a pus la punct prietenii de la școală cu replica ucigătoare: Tata va fi rege, așa că ar fi bine să ai grijă”, a scris Nicholl, precizând că atât el, cât și frații său mai mici, Prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, și Prințul Louis, de 4 ani, au fost crescuți în spiritul monarhiei și cu „simțul datoriei”.

Ce se intampla la scoala cu printul George
Printul si printesa de Wales, William si Catherine, si copiii lor: Printul George, printesa Charlotte si printul Louis

Când a aflat prințul George că va deveni rege

Katie Nicholl a mai precizat că prințesa de Wales, Kate Middleton, apreciază mult felul în care Prințul Edward și Contesa de Wessex și-au crescut cei doi copii, în vârstă de 18 și 14 ani. Chiar dacă ei sunt membri ai familiei regale, copiii lor, au crescut fără titluri și în afara luminii reflectoarelor.

Într-o altă carte, „Battle of Brothers”, publicată anul trecut, autorul Robert Lacey a susținut că prințul William și soția sa au vrut să abordeze subiectul viitorului rol al fiului lor cel mare la un moment pe care să-l considere ei potrivit. Lacey a precizat că prințul George a aflat că va deveni rege în preajma celei de-a șaptea aniversări.

Experta în familia regală britanică Katie Nicholl a precizat că deși i-au spus prințului George că într-o zi va deveni la rândul lui rege, prințul și prințesa de Wales, încearcă să nu-l încarce deocamdată cu prea multe responsabilități.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...