Moment jenant în direct la Antena 1. Ramona Olaru, victima unei glume deplasate a lui Florin Ristei: ”De-asta n-are ursul coadă”

Iancu Andreea 12.04.2021, 15:33
Moment jenant în direct la Antena 1. Ramona Olaru, victima unei glume deplasate a lui Florin Ristei: ”De-asta n-are ursul coadă”

Matinalii de la Antena 1 nu se dezic și stârnesc noi controverse după ce o replică deplasată a transformat-o pe Ramona Olaru în victima unei glume a lui Florin Ristei. Tânărul artist face parte din echipa de la „Neatza cu Răzvan și Dani” de curând, fiind responsabil cu momentele muzicale din emisiune, dar, după câte se pare, și cu glumele deplasate. Momentul jenant a avut loc chiar în direct.

Ramona Olaru, victima unei glume a lui Florin Ristei

De aproximativ un an de zile, emisiunea matinală „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, a adus în lumina reflectoarelor noi personaje. Printre acestea se numără și Florin Ristei, celebrul solist al trupei Freestay și câștigător de X Factor. Deși obișnuiește să aducă voia bună alături de colegii săi, Răzvan Simion și Dani Oțil, astăzi cântărețul a reușit să dea cu bâta în baltă. Astfel, Ramona Olaru, colega sa de la rubrica meteo, a devenit victima unei glume a lui Florin Ristei. O discuție despre lucruri nebunești a încins spiritele în platoul emisiunii de la Antena 1 și a dus la replici tăioase între Ramona și Ristei.

Sinceră ca întotdeauna, prezentatoarea rubricii meteo a dezvăluit că și-ar dori să pună în practică mai multe lucruri considerate de unii nebunești. Frumoasa blondină a recunoscut că ar călători cu balonul în jurul lumii și chiar ar pilota un avion, în ciuda faptului că nu a absolvit vreun curs. De asemenea, dând curs discuției, Răzvan Simion a urmărit mărturisirile colegei sale și a recunoscut că are rău de înălțime, însă și-ar dori să zboare de pe o stâncă.

Moment inedit la
Moment inedit la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Replica blondinei l-a stârnit pe Ristei și a încins spiritele în platoul emisiunii

Ramona Olaru: Eu aș face multe lucruri nebunești. Aș pleca cu balonul, dar nu așa să văd cum e aerul sus, să mă duc în jurul lumii. Aș mai și pilota un avion, dar fără să știu să o fac. Da, aș face toate astea.

Răzvan Simion: Mie mi-e rău de înălțime, dar tot aș face lucruri nebunești, cum ar fi să zbor cu ceva de pe o stâncă.

Ramona: Te iau cu mine cu parașuta atunci, a fost dialogul care a stârnit reacția lui Florin Ristei.

Momentul de la Neatza ar fi putut rămâne într-o zonă a planurilor de viitor dacă nu ar fi fost continuat de replica artistului Florin Ristei. Acesta i-a propus lui Răzvan să zboare împreună cu Ramona, glumind la adresa blondinei, pe care a comparat-o cu un alt astfel de aparat de zbor.

Florin Ristei: Înseamnă că o să zbori cu două, Răzvane.

Ramona: Ah, Florine, de asta nu are ursul coadă. Mă iei cu glumele tale.

Răzvan Simion: Da, acum să trecem la reporterul nostru, a trecut cu brio prezentatorul peste momentul stânjenitor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...