Ce se întâmplă între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Informații de ultimă oră despre divorț. Vedeta a făcut anunțul (exclusiv)

Ioana Bucur 08.10.2021, 21:03
Ce se întâmplă între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Informații de ultimă oră despre divorț. Vedeta a făcut anunțul (exclusiv)

Redacția Playtech-Impact.ro a obținut detalii noi despre divorțul cu scandal dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Vedeta susține că ar fi dispusă să renunțe la aproape 120.000 de euro, cu o singură condiție.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, lupta continuă

Claudia Pătrașcanu a oferit informații în exclusivitate jurnaliștilor redacției Playtech- Impact.ro despre divorțul ce pare fără final de tatăl copiilor săi. Ajunsă la capătul răbdării, bruneta este pregătită să renunțe la aproape 120.000 de euro, doar să i se acorde divorțul de Gabi Bădălău.

Ea susține că nu este interesată de partaj și nu ar avea nevoie nici de pensie alimentară, fiind perfect capabilă să le asigure celor doi minori o viață decentă.

„Partajul nu mă interesează. Am fost dispusă să renunț și la pensie, doar să se temine acest calvar, să mă lase liniștită să cresc acești doi copii. Eu percep viața ca și cum am rămas singură cu doi copii și trebuie să merg înainte. Mama ne-a crescut singură, fără tată, că a murit. Mama mă spijină când merg la concerte, tot pentru ei, ca să le fac un viitor așa cum le trebuie.

Lor nu le lipsește absolut nimic, trăiesc la fel de bine ca și când eram căsătoriți, frigiderul e mereu plin. Îmi doresc ca bunul Dzeu să-l ducă pe drumul cel bun și mai consider că are nevoie de ajutor. Mie mi l-a cerut și am încercat acest lucru pentru copiii noștri. Îmi doresc doar liniște și pace pentru copiii noștri, sa rămânem părinți pentru copiii noștri, să mi se acorde un divorț deși nu se vrea, motivul îl știm noi”, ne-a declarat artista, penru playtech.ro.

Ce se întâmplă între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău
Claudia Patrascanu

„E foarte greu, chiar nu-l înțeleg ce vrea”

Potrivit artistei, următorul termen al divorțului va avea loc undeva prin luna noiembrie.

„Avem o ședință cu ușile închise, umătoarea înfățișare e în noiembrie. Termenele se dau greu, la distanță mare, e foarte greu, chiar nu-l înțeleg ce vrea”, a completat aceasta.

Claudia a primit o lovitură grea în dosarul de partaj. Cântăreața este bună de plată, iar suma datorată este una substanțială. În cazul în care nu va renunța la partaj, timp de un an, ea va trebui să plătească în fiecare lună câte 1.000 de euro, pentru a achita taxa de timbru stabilită de instanță.

Cu șase luni în urmă, ea reușise să obțină o eșalonare a taxei de timbru de aproape 60.000 de lei, artista explicând instanței că nu își permite să rupă de la gura copiilor ca să poată continua procesul de partaj. Atunci, instanța a respins cererea de ajutor judiciar public. În prezent, sentința de atunci a rămas defnitivă.