Claudia Pătrășcanu a vorbit despre momentul îmbrățișării cu Gabi Bădălău. Se împacă cu fostul soț?

Iancu Andreea, Mihai Roșoiu 05.10.2021, 10:52
Claudia Pătrășcanu a vorbit despre momentul îmbrățișării cu Gabi Bădălău. Se împacă cu fostul soț?

Claudia Pătrășcanu, încă soția lui Gabi Bădălău, a fost surprinsă alături de fostul său partener într-o ipostază intimă, îmbrățișați, într-o parcare. Deși ambii poartă un război în instanță de ani buni pentru custodia copiilor lor, iar divorțul nu s-a pronunțat deocamdată, au existat adesea zvonuri cu privire la o eventuală împăcare. Despre momentul îmbrățișării cu Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a vorbit recent, dezvăluind care este relația actuală dintre cei doi foști parteneri de viață.

Ce spune Claudia Pătrășcanu despre momentul îmbrățișării cu Gabi Bădălău

În urmă cu mai multe zile, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău erau surprinși într-o parcare de pe autostradă, în timp ce se aflau îmbrățișați, într-un gest destul de intim încât să ne trimită cu gândul la o eventuală împăcare între cei doi. Cuplul are un istoric tumultos după anunțul deciziei de a divorța, de o perioadă bună de timp luptându-se prin tribunal pentru custodia celor doi fii. În plus, o mulțime de acuzații și vorbe dure au fost aruncate și dintr-o parte și din alta, pe tot parcursul procesului. Surpriza a venit însă după această ipostază intimă, total neobișnuită, care a dat multe de bănuit. Totuși, Claudia Pătrășcanu a ales să vorbească despre momentul îmbrățișării cu Gabi Bădălău, dezvăluind adevărul.

Cântăreața a precizat că a fost nevoită să se întâlnească cu fostul său soț într-o benzinărie de pe autostradă pentru a-i recupera pe cei doi băieți de la tatăl lor. Motivul acestei vizite a fost un eveniment neplăcut din familia lui Bădălău. Pentru că o persoană dragă s-a stins din viață, fostul partener al Claudiei a avut nevoie de ajutor. Despre momentul îmbrățișării, cântăreața a recunoscut că s-a întors la mașina lui Gabi pentru a recupera telefonul unuia dintre băieți, uitat în mașină, iar Bădălău a rugat-o să îl îmbrățișeze pentru că trecea prin acel moment dificil. În semn de respect, artista a decis să îi acorde o îmbrățișare fostului soț, recunoscând că nu e vorba despre nicio împăcare între ei.

Era o zi în care lui Gabi îi decedase o persoană dragă și apropiată, m-a rugat să vin să iau copiii, m-am dus și i-am luat, aveam un concert în București în aceea zi, pe autostradă ne-am intersectat și mi-a spus dacă mă poate lua în brațe, era supărat, trist. Au fost dăți de multe ori când Gabi a simțit nevoia să mă îmbrățișeze, mi-a zis că suferă că m-a chinuit foarte mult și că mă chinuie, a povestit Claudia Pătrășcanu la Xtra Night Show.

Claudia Pătrășcanu, despre momentul îmbrățișării cu Gabi Bădălău
Momentul îmbrățișării din parcare
foto – cancan.ro

„Nu vreau să mă împac cu Gabi”

În urmă cu aproximativ două luni, Claudia Pătrășcanu mărturisea că nu se gândește la o împăcare cu fostul său soț, astfel că aceasta a oferit explicații despre stadiul în care se află procesul de divorț.

În septembrie o să mai avem un termen și o să vedem ce o să se întâmple și atunci. O să se termine toate aceste lucruri într-o zi, însă iau lucrurile așa cum vin de la Dumnezeu. Nu țin legătura cu Gabi. Vorbim foarte rar doar pentru copii și atât, dacă îl interesează bineînțeles acest lucru. Nu vreau să mă împac cu Gabi, el nu mai înseamnă nimic pentru mine, nu se pune în discuție așa ceva. Nu mă privește ce face el, ce viață amoroasă tumultuoasă are. El o să le dea explicații copiilor mai târziu când o să crească și o să citească pe internet despre tatăl lor. Pe copii nu îi poți minți niciodată pentru că sunt foarte deștepți. Nu m-aș mai întoarce la el. Lucrurile s-au terminat de mult între noi doi, nu mai este cale de întoarcere, a explicat Claudia Pătrășcanu pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...