EXCLUSIV

Ce se întâmplă în viața lui Pepe de când are o nouă iubită. Fosta soție se va enerva când o să audă povestea din familia artistului (Exclusiv)

Stan Filon 08.08.2021, 08:20
Ce se întâmplă în viața lui Pepe de când are o nouă iubită. Fosta soție se va enerva când o să audă povestea din familia artistului (Exclusiv)

Mulți fani se întreabă ce se întâmplă în viața lui Pepe de când are o nouă iubită. Ei bine, răspunsul a venit chiar de la fratele artistului, care îl cunoaște foarte bine pe Pepe și care a văzut ceva schimbări în ultima perioadă la cel alături de care a crescut.

Ce se întâmplă în viața lui Pepe de când are o nouă iubită

Giani Pascu ace ce face orice frate mai mare, anume își protejează frățiorul, indiferent de câți ani are acesta. Așa se întâmplă și acum, când Giani refuză să vorbească despre viața privată a fratelui său, Ionuț Pascu, cunoscut ca Pepe. Totul rămâne în familie. Cu toate acestea, Giani ne-a făcut precizări foarte importante.

”Dacă el nu vrea să facă tam-tam din toată situația asta, atunci îi voi respecta decizia. Tuturor ne-a fost greu, toamna trecută, când s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Am pus capul în pământ și nu am comentat nimic. La fel voi face şi acum, voi pune capul în pământ şi nu voi spune decât atât. Între acea perioadă şi prezent există o diferenţă. Fratele meu, Pepe, astăzi e fericit. I se citeşte pe chip fericirea. E tot ce am de spus!”, a declarat Giani Pascu pentru Impact-Playtech.

Ce se intampla in viata lui Pepe de cand are o noua iubita
Ce se intampla in viata lui Pepe de cand are o noua iubita

Relația lui Pepe cu Yasmine Ody merge ca pe roate

Așadar, Giani Pascu este foarte mulțumit de starea de spirit de care dă dovadă fratele lui mai mic, diferența dintre perioada divorțului de Raluca Pastramă și prezent, când iubește din nou, fiind ca de la cer la pământ.

Pepe iubește și este iubit. La doar trei luni și jumătate de la divorțul fulgerător de Raluca Pastramă, cântărețul trece printr-o perioadă bună din viața lui. Relația cu Yasmine Ody merge din ce în ce mai bine, iar cei doi iubiți descoperă zilnic pasiuni pe care le împărtășesc.

Relația cu mai tânăra Yasmine Ody a mers atât de departe încât luna trecută Pepe și-a luat iubita și cele două fetițe și au plecat într-o vacanță de neuitat în Franța. Iubita lui Pepe s-a înțeles de minune cu fetițele lui Pepe, mai ales că este și make-up profesionist. Fetițele lui Pepe o adoră deja!

Raluca Pastramă nu pare prea fericită pentru bucuria fostului său soț Aceasta a comentat aproape ironic despre relația lui Pepe. ”Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles”, a comentat, cu destulă amărăciune în glas, mama copiilor lui Pepe. Raluca Pastramă încă nu a adus acasă pe nimeni, cel puțin nu în mod oficial. A postat o fotografie în care se sărută pasional cu un bărbat, dar acesta are fața acoperită cu un emoticon.