Pepe, probleme majore cu banii după ce s-a retras din televiziune. Prin ce trece acum artistul. Nu ar fi bănuit nimeni asta

Iancu Andreea 05.08.2021, 14:35
Pepe, probleme majore cu banii după ce s-a retras din televiziune. Prin ce trece acum artistul. Nu ar fi bănuit nimeni asta

Pandemia a afectat serios sectorul artistic și nu numai, însă multe dintre vedetele din showbiz-ul autohton au ajuns la fundul sacului după ce concertele și evenimentele au fost suspendate. Inclusiv Pepe se confruntă cu probleme majore cu banii, după ce artistul s-a retras și din televiziune. În plus, artistul a trecut și printr-un divorț, după ce s-a separat de fosta sa soție, Raluca Pastramă, despărțirea costându-l scump.

Pepe are probleme majore cu banii după ce s-a retras din televiziune

În urmă cu puțin timp, artistul făcea parte din echipa “Te Cunosc de Undeva”, de la Antena 1, acolo unde acceptase provocarea transformărilor. Totuși, după ce s-a retras din televiziune, se pare că Pepe are probleme majore cu banii. Cântărețul face eforturi pentru a-și dezvolta zona de online, acolo unde a lansat propria sa emisiune “Bar online”. Chiar dacă a strâns o comunitate frumoasă în jurul acestui proiect, anul 2020 s-a încheiat cu o mulțime de datorii pentru artist. Încasările lui Pepe puteau fi mai mari dacă acesta nu luat decizia de a încheia contractul cu postul Antena 1.

Nu mai am contract cu Antena de mult timp, dinainte de pandemie și nici cu vreo altă televiziune. Și nici nu-mi trebuie, cine se mai uită acum la televizor? În plus, nici n-am timp, a spus Pepe pentru impact.ro.

Afacerile lui Pepe au avut numeroase pierderi, iar divorțul de Raluca Pastramă l-a lăsat fără grădiniță, conform wowbiz.ro. Potrivit informațiilor de la Ministerul Finanțelor, Nicolae Ionuț Pascu, după numele din buletin, a înregistrat o cifră de afaceri cu firma sa Pepe Latin Music, de 341.022 lei și o pierdere de 109.585 lei, față de anul 2019, când a ieșit pe profit. Și datoriile firmei au crescut, ajungând la 356.921 lei, în timp ce angajații săi au fost disponibilizați, scăzând de la 9 la 3. A doua firmă, Pepe Latin Live Music, a avut și ea încasări modeste, profitul fiind de numai 10.506 lei, pentru o cifră de afaceri de 105.594 lei.

Divorțul de Raluca Pastramă l-a costat scump

Chiar dacă pe plan amoros lui Pepe îi merge bine, după ce s-a afișat alături de frumoasa Yasmine, noua sa iubită, artistul a avut de suferit din punct de vedere financiar după divorțul de Raluca. În urma despărțirii de mama celor două fiice ale sale, Pepe a decis să îi cedeze grădinița fostei sale soții. Afacerea însă a mers extrem de bine în anul 2020. Firma pe care este înregistrată unitatea școlară a avut o cifră de afaceri de 473.179, profit de 33.836 lei, iar datoriile au ajuns la 589.649 lei, față de anii anteriori, când lucrurile nu arătau deloc bine.

Pepe se confruntă cu probleme majore cu banii, după ce s-a retras din televiziune
Pepe se confruntă cu probleme financiare

Ce planuri de redresare financiară are Pepe

Totuși, pentru că evenimentele au reînceput, este posibil ca artistul să reușească să se redreseze. De asemenea, Pepe speră să vândă și spațiul pe care îl deține pe Calea Victoriei. Acesta găzduia în trecut un club cu circuit închis și un salon de înfrumusețare. Cântărețul ar putea să adauge în conturi aproximativ 530.000 euro, acesta fiind prețul pe care el îl solicită.

Nu l-am mai vândut, însă, dacă vine mâine cineva cu banii jos, îl dau din prima. Până acum am avut mulți clienți care au venit și mi-au promis multe, că îmi dau banii, ba că îmi dau un teren, ba că îmi dau o mașină, însă nu s-a concretizat nimic. Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea. Salonul a fost închiriat timp de nouă luni, contractul inițial a fost pe trei ani, însă, din cauza pandemiei, lucrurile nu au mai mers. Este o afacere pe care îmi doresc să o vând, dacă nu o vând am să o închiriez, că îmi convine și așa. Până la urmă cred că o să dau un anunț că îl închiriez. Eu nu am timp de așa ceva, plus că trebuie să te și pricepi. Dacă îl țin închis cinci ani nu pierd nimic, a mai spus Pepe.