Ce se întâmplă, de fapt, între Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc. Cine își dorește împăcarea, adevărul din spatele întâlnirilor (Exclusiv)

Ana Anitoiu 11.08.2021, 21:15

Povestea de dragoste dintre Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc nu s-ar fi încheiat definitiv, chiar dacă cei doi au divorțat în urmă cu aproximativ patru ani, iar el are o relație cu jucătoarea de tenis Sorana Cârstea.

O persoană apropiată actriței a dezvăluit care dintre ei își dorește împăcarea și ce adevăr s-ar ascunde în spatele întâlnirilor pe care foștii parteneri obișnuiesc să le aibă.

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc, foarte discreți în privința copiilor

Cei doi au format un cuplu timp de 17 ani. S-au căsătorit civil în anul 2009, la Monte Carlo, și au anunțat că au divorțat abia la doi ani de la separare. Însă, după despărțire ei au continuat să comunice pentru cei doi băieți pe care îi au împreună, în privința cărora păstrează discreția.

Cei doi copii, Alexandru şi Nicholas Noah, locuiesc cu mama lor, dar ambii părinți se implică în creșterea lor. Băieții sunt supravegheați peste tot de gărzi de corp și nu sunt expuși public. Nici măcar apropiații familiei nu știu exact la ce școală merg, la ce club de fotbal sau unde merg în vacanțe.

”Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre şi ne-am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri, fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate”, clarifica Ileana Lazariuc după anunțul divorțului.

Ce se intampla, de fapt, intre Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc
Ileana Lazariuc

Ce se întâmplă între Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc la 4 ani de la divorț

Totuși, sentimentele dintre ei n-ar fi dispărut. O persoană apropiată de Ileana Lazariuc a dezvăluit pentru redacția Playtech-Impact că actrița a continuat să se poarte ca și când mariajul nu s-ar fi încheiat.

”Și după divorț, Ileana s-a purtat ca și atunci când era căsătorită. Nu și-a reluat cariera artistică, pentru că știa că fostului soț nu-i place asta. A preferat să stea în continuare departe de lumina reflectoarelor. Ea se împarte doar între mica afacere cu haine pe care o are și copiii săi. Nu l-a uitat și nu-l va uita pe Ion Ion.

A fost foarte supărată când a aflat că Sorana se plimba într-o mașină primită de la fostul soț, dar a trecut și pe asta. A urmat apoi o perioadă de tatonare. Din ce știu ea îi trimitea fotografii cu diverse locații în care erau extrem de fericiți în timpul căsătoriei”, , a spus sursa menționată pentru redacția Playtech-Impact.

Aceasta a adăugat că Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc se întâlnesc adesea și nu vorbesc exclusiv despre copii, iar ea ar aștepta doar c el să facă pasul spre împăcare. ”Nici lui nu-i este indiferentă, a fost și probabil va rămâne marea sa iubire.”, a precizat aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...