Ce se întâmplă, de fapt, dacă amesteci bicarbonatul de sodiu cu mierea. Trucul uimitor pentru ten

Diana Radu 23.05.2020, 13:11
Ce se întâmplă, de fapt, dacă amesteci bicarbonatul de sodiu cu mierea. Trucul uimitor pentru ten

Bicarbonatul de sodiu amestecat cu miere poate face minuni pentru tenul tău. Acest amestec are o mulțime de beneficii dacă este aplicat ca și mască de două ori pe săptămână. Cele două ingrediente naturale îți vor lăsa fața curată și hidratată.

Trucul uimitor cu bicarbonat de sodiu și miere pe care-l poți folosi pentru ten

Aceste două ingrediente amestecate promit să te scape de petele întunecate de pe piele, dar și de acnee. În plus, îl poți folosi și ca pe un demachiant facial, deoarece va îndepărta machiajul foarte ușor. Iar asta nu e tot. Masca cu bicarbonat de sodiu și miere mai are capacitatea de a accelera procesul de vindecare a rănilor și de a calma simtomele cauzate de mușcături.

Masca poate fi folosită pentru orice tip de ten, în special pentru cel uscat și sensibil, precum, și pentru tenul matur, deoarece previne ridurile și alte semne de îmbătrânire.

bicarbonat de sodiu, miere, masca ten
Trucul uimitor cu bicarbonat de sodiu și miere pe care-l poți folosi pentru ten

Pentru a prepara singuri acasă masca cu bicarbonat de sodiu și miere va trebui să urmați trei pași simpli. Pasul 1: amestecul se prepară într-un bol cu o lingură de bicarbonat şi o lingură de miere de albine. Apoi, se amestecă bine până când obțineți o pastă omogenă.

Pasul 2: Masca se aplică pe fața curată și uscată fără a te apropia de zonele senzibile, precum ochii și buzele. Pentru a-și face efectul trebui să stai cel puțin 10 minute cu masca.

Pasul 3: După ce au trecut cele 10 minute se înlătura masca cu apă caldă și apoi se aplică o cremă hidratantă de zi, de prefebail cu protecție solară.

Într-o lună maxim veți ajunge să vedeți rezultatele uimitoare ale măștii cu bicarbonat de sodiu și miere, asta dacă o folosiți de două ori pe săptămână. Tenul vostru va fi luminos și sănătos.