Cum să îți faci apă de gură din bicarbonat de sodiu. Este extrem de simplu

Rădulescu Valentin 12.05.2020, 21:18
Cum să îți faci apă de gură din bicarbonat de sodiu. Este extrem de simplu

Multe persoane au probleme cu respirația urât mirositoare, astfel încât cheltuie mulți bani pe soluții care îi ajută să scape de acest lucru. Dar cu ajutorul bicarbonatului de sodiu îți poți face o soluție mult mai bună pentru îndepărtarea acestui miros neplăcut.

Cum să îți faci apă de gură din bicarbonat de sodiu

Respirația urât mirositoare îți poate creea mari probleme, așa că uneori apelezi la soluții precum apa de gură din comerț. Acest lucru însă poate să nu îți aducă rezultatele la care te așteptai, astfel încât dai banii degeaba și nu este nici foarte bună pentru sănătatea gurii. Pentru a beneficia de rezultatul dorit și pentru a economisii bani, îți poți creea propria soluție chiar la tine acasă. Pentru aceasta ai nevoie doar de apă, bicarbonat de sodiu, un recipient ce se poate închide și niște uleiuri esențiale.

Pentru a începe prepararea soluției, este nevoie să puneți o cană de apă caldă într-un recipient care îți permite să amesteci cu ușurințe toate ingredientele necesare. Apoi se adaugă o lingură de bicarbonat de sodiu (elementul care îți va elimina mirosul urât). După care se completează cu uleiurile necesare, precum cinci picături de ulei de ceai și șapte picături de ulei de mentă. Uleiul de ceai va ajuta la îndepărtarea mirosului urât prin proprietățile antibacteriene care distrug bacteriile ascunse din gură. Uleiul de ceai are un miros foarte tare, așadar este nevoie de un ulei de mentă pentru a-l ascunde dar și pentru a da o senzație de prospețime după ce ai folosit soluția preparată în casă.

Cum să îți faci apă de gură din bicarbonat de sodiu. Este extrem de simplu
Cum să îți faci apă de gură din bicarbonat de sodiu. Este extrem de simplu

Amestecați toate ingredientele

După ce ați pus toate ingredientele necesare de care aveți nevoie în recipient, puteți începe să agitați sau să amestecați. Cel mai recomandat însă este să amestecați cu lingurița. Așadar, apa caldă va ajuta ingredientele să se combine rapid între ele. Ultimul pas este să luați o gură din soluția obținută, să clătiți bine timp de un minut și la sfârșit să scuipați. În așa fel ați obținut o rețetă ușoară, simplă, și foarte folositoare.

După ce terminați, repetați acest proces în fiecare zi, iar la un moment dat veți scăpa de respirația urât mirositoare. De astfel, dacă nu puteți face rost de uleiul de mentă sau cel de ceai, puteți folosi și uleiul precum cele de citrice. Acestea se potrivesc foarte bine cu rețeta și veți beneficia în continuare de o respirație curată.

Urmăriți Impact.ro și pe