EXCLUSIV

Ce se întâmplă, de fapt, cu Ion Caramitru la spital. ”Lumea se agită, doar e vorba de el” (exclusiv)

Stan Filon 12.08.2021, 18:18
Ce se întâmplă, de fapt, cu Ion Caramitru la spital. ”Lumea se agită, doar e vorba de el” (exclusiv)

O veste tristă a alarmat lumea teatrului românesc, după ce actorul Ion Caramitru a fost internat la spital. Colegii de teatru și fanii săi așteaptă informații legate de starea de sănătate a celebrului actor, iar impact.ro a obținut în exclusivitate ultimele informații de la un bun prieten de-al actorului.

Am aflat ce se întâmplă, de fapt, cu Ion Caramitru la spital

Ion Caramitru a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când s-a aflat că este internat la spital, după ce a acuzat o stare febrilă. Interesant este faptul că, din informațiile obținute de reporterii Impact.ro, medicii încă nu l-au diagnosticat pe Ion Caramitru.

Managerul general al Teatrului Naţional din Bucureşti, Ion Caramitru, este internat deja de câteva zile, iar medicii încă nu știu ce a cauzat starea febrilă. “Vă pot asigura că Ion Caramitru are un tonus bun. Am vorbit personal cu el şi nu e nimic grav. Felul în care vorbeşte e neschimbat, la fel şi starea sa de spirit e cea cu care ne-a obişnuit pe cei mai mulţi dintre noi.

Am aflat ce se intampla, de fapt, cu Ion Caramitru la spital
Am aflat ce se intampla, de fapt, cu Ion Caramitru la spital

”Medicii încearcă să afle cauza”

Sigur că fiind vorba despre Ion Caramitru lumea se agită. Iar medicii încearcă să afle cauza pentru care necesită  să fie spitalizat câteva zile. În prezent însă, nu se cunosc nici cauzele actualei stări de sănătate a lui Ion Caramitru, nici cât va trebui să rămână în spital”, a declarat Ioan Onisei pentru impact.ro.

Ioan Onisei este bun prieten cu actorul Ion Caramitru. Când actorul a fost ministru al Culturii, Ioan Onisei a fost secretar de stat, iar acum este mâna lui dreaptă la Teatrul Naţional din Bucureşti, unde ocupă funcția de director adjunct al Teatrului Naţional “Ion Luca Caragiale” din Bucureşti.

Tot mâna dreaptă a actorului ne-a povestit și cum a debutat boala lui Ion Caramitru. “A fost trecut de doctori pe antibiotic, dar totul va dura, inclusiv seria de analize, până când medicii vor identifica despre ce este vorba. Se vorbeşte despre o infecţie, dar din câte ştiu nu e încă niciun diagnostic confirmat oficial în cazul său. Sper însă ca săptămâna viitoare Ion Caramitru să revină la teatru”, a adăugat acelaşi Ioan Onisei.