Ce se întâmplă de fapt cu Adriana Iliescu. ”Are telefoanele tăiate”. Cum se comportă fiica, Eliza

Iancu Andreea 14.09.2020, 12:45
Ce se întâmplă de fapt cu Adriana Iliescu. ”Are telefoanele tăiate”. Cum se comportă fiica, Eliza

Adriana Iliescu și fiica sa, Eliza, trec prin momente dificile. Cea mai bătrână mamă din România nu a mai fost văzută de ceva vreme și mulți s-au întrebat ce se întâmplă, de fapt, cu ea. Se pare că Eliza, fiica sa, a oferit răspunsul despre starea femeii.

Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu. Motivul pentru care nu a mai apărut în public

De mai bine de trei săptămâni, Adriana Iliescu este de negăsit. Totuși, reporterii impact.ro au încercat să găsească o cale de a lua legătura cu fosta profesoară de limba română, de vreme ce aceasta nu poate fi contactată telefonic. Am mers la blocul din Drumul Taberei, în care femeia locuiește împreună cu fiica sa, Eliza, însă nici vecinii nu au mai văzut-o.

“Nu știm ce se întâmplă cu dânsa. Am înțeles că ar avea telefoanele tăiate pentru neplată. Așa zicea o vecină zilele trecute. Pe afară nu am mai văzut-o de 2-3 săptămâni, deși dânsa iese la magazin. Poate se simte rău, cine știe. Pe fată am mai văzut-o. Dacă se întâmpla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm”, a mărturisit o vecină a Adrianei Iliescu.

Adriana Iliescu nu a mai fost văzută de mai bine de trei săptămâni
Adriana Iliescu nu a mai fost văzută de mai bine de trei săptămâni

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, din nou la școală

În ciuda faptului că mama sa este bolnavă, Eliza a fost văzută la deschiderea anului școlar. Tânăra este elevă în clasa a XI-a și a participat la începerea școlii, la liceul Dimitrie Paciurea din București. Deși ar fi putut rămâne acasă, având voie legal să urmeze cursurile online, Eliza a ales contrariul.

Conform Ministerului Sănătății, elevii cu părinți sau bunici ce prezintă comorbidități nu sunt obligați să frecventeze cursurile, având posibilitatea să facă școală în regim online. În acest mod ei nu sunt expuși riscului de infectare cu Covid-19. Totuși, chiar dacă are 83 de ani și o stare precară de sănătate, Adriana Iliescu a decis ca fiica sa să meargă la liceu precum ceilalți colegi de clasă.

Povestea celei mai bătrâne mame din România a început în 2004, când Adriana Iliescu a născut o fetiță sănătoasă, pe care a numit-o Eliza. Deși a fost criticată pentru gestul său, fosta profesoară de limba română a decis să își crească singură fiica și să se bucure de statutul de mamă. Ea s-a ocupat de Eliza, i-a oferit tot ceea ce a putut mai bine și s-a îngrijit de educația sa. Acum tânăra este o adolescentă responsabilă, care însă mai intră în conflict cu mama sa, din pricina diferenței de vârstă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...