Ce se întâmplă dacă tastezi 9900 pe telefon. Codul secret de care foarte puțini români știu

Stan Filon 25.04.2023, 08:27
Ce se întâmplă dacă tastezi 9900 pe telefon. Codul secret de care foarte puțini români știu

În zilele noastre, smartphone-ul a devenit o parte indispensabilă a vieții de zi cu zi. Iar pentru o mai bună utilizare a acestui dispozitiv, există coduri secrete care oferă acces la anumite funcții pe care nu le cunoașteți cu toții. Android sau iPhone, trebuie doar să tastați codul în aplicația de pe telefon și gata! Care sunt de fapt aceste coduri? Iată răspunsul în rândurile de mai jos.

Ce se întâmplă dacă tastezi 9900 pe telefon

Tehnologia nu încetează să ne uimească și o face foarte bine! Nu mulți oameni știu acest lucru, dar există coduri secrete pe care le puteți pune în smartphone-ul dvs. pentru a debloca funcții secrete de pe mobil.

Aceste caracteristici îmbunătățesc performanța dispozitivului dvs. Indiferent dacă ești fan Iphone sau Android, poți avea acces și tu. Tot ce ai nevoie este un smartphone modern și să urmezi sfaturile noastre. Este ușor !

Ce se intampla daca tastezi 9900 pe telefon. Codul secret de care foarte putini romani stiu
Ce se intampla daca tastezi 9900 pe telefon. Codul secret de care foarte putini romani stiu

Iată câteva dintre codurile secrete ale telefoanelor

  • *#9900#

Această combinație vă permite să accesați o parte a telefonului, la care de obicei nu aveți acces. Doar introduceți codul de mai sus și veți avea acces la o funcție ascunsă foarte utilă. Nici nu știai că există! Spune-ți adio problemelor tale de memorie internă! Da, acest cod vă permite să accesați descărcarea sistemului. Mai exact, vă oferă acces la toate fișierele stocate de-a lungul timpului pe dispozitivul dvs. În afară de creșterea memoriei interne, nu au nicio utilitate. Nu e o prostie să le păstrezi?

În timp, aceste fișiere încetinesc sistemul de operare și afectează performanța telefonului dvs. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți codul în aplicația de telefon mobil și apoi să alegeți „Delete dumpstate/logcat” din lista afișată. Gata cu notificările „spațiu de memorie insuficient”! Această funcție este potrivită în special pentru fanii tehnologiei Android. Important de știut este faptul că cest cod nu funcționează pe IOS (Iphone).

  • #31#

Acest cod este folosit pentru a ascunde numărul dvs. de telefon în timpul apelurilor. Introduceți, apoi formați numărul de telefon pe care doriți să îl contactați. Astfel, numărul dvs. nu va fi afișat persoanei pe care o contactați. Discreție reușită!

  •  ##002?

Doriți să dezactivați redirecționarea apelurilor pe mobil? Este ușor ! Tot ce trebuie să faceți este să introduceți codul ##002 pe tastatura numerică a telefonului și să apăsați apel. Redirecționarea apelurilor este o opțiune de gestionare a telefonului care redirecționează apelurile telefonice către un alt număr. Este clar !

  • *#61#?

Codul *#61# este folosit pentru a anula redirecționarea apelurilor pierdute. Cu alte cuvinte, dezactivați redirecționarea apelurilor atunci când vă sună un număr și nu răspundeți. Simplu, nu-i așa?

  • *#2663#?

În ceea ce privește codul *#2663#, scopul acestuia este să vă arate diferite informații pe ecranul tactil Android. Nu mai căuta, ai informațiile!

  • *#*#4636 pe telefon?

În ceea ce îl privește, codul *#*#4636 îți permite să consulți diverse informații referitoare la telefonul tău, la baterie și la starea conexiunii tale wifi.

  • *#06#, la ce folosește?

*#06# este folosit pentru a afișa IMEI-ul dispozitivului. IMEI este un număr care identifică în mod unic fiecare telefon. Introdu acest cod și identifică-ți telefonul!

  • *#*#7780#*#*

Acest cod vă permite să faceți o resetare hard! Adică, restabilirea configurației din fabrică a dispozitivului. Această opțiune elimină numai toate aplicațiile de pe telefon!

  • #*5376#?

V-ați săturat să vă ștergeți mesajele unul câte unul? Codul #*5376# vă permite să ștergeți toate sms-urile cu un singur clic.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...