Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu în scrumieră. Metoda simplă și eficientă, pe care o vei mai încerca

Diana Radu 15.02.2020, 10:44
Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu în scrumieră. Metoda simplă și eficientă, pe care o vei mai încerca

Dacă ești nefumător, dar locuiești în casă cu persoane care au acest viciu, probabil ai observat că mirosul de tutun din scrumieră plutește mult timp în aer. Ei bine, bicarbonatul de sodiu promite să te scape de acest miros neplăcut.

Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu în scrumieră

În cazul în care nu suporți fumul de țigară și vrei să scapi de acest miros cu orice preț, tot ce trebuie să faci este să amesteci puțină apă cu bicarbonat de sodiu și să torni soluția obținută peste țigările din scrumieră. Imediat vei observa că mirosul a dispărut și în sfârșit poți respira și inspira în voie, fără să te mai deranjeze mirosul de țigară.

bicarbonat de sodiu, scrumiera, tutun
Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu în scrumieră

De asemenea, dacă ai petrecut o seară cu prietenii, care majoritatea sunt fumători cu siguranță hainele tale vor mirosi a tutun ca și cum tu ai fi fumat toată noaptea zece pachete. Poți scoate acest miros de tutun din haine, tot cu ajutorul bicarbonatului de sodiu, astfel: pune hainele la înmuiat într-un lighean în care ai adăugat jumătate de ceașcă de bicarbonat de sodiu și apă fiebinte cât să acopere hainele respective. Lasă-le la înmuiat peste noapte, iar a doua zi scoate-le și pune-le la spălat la un ciclu normal. După ce se vor usca, vei observa că mirosul a dispărut.

În plus, în caz că nu știai, bicarbonatul de sodiu poate elimina orice fel de pete, inclusiv de pe hainele alte, te poți convinge de acest lucru, repetând etapele de mai sus.

Și nu în cele din urmă, bicarbonatul de sodiu te poate ajuta să scoți inclusiv mirosul de țigară din mașină. Fumatul este un obicei pe cât de nesănătos, pe atât de deranjant pentru cei din jurul tău. Mai mult decât atât, mirosul nu dispare odată ce ai stins ţigara, așa că ai nevoie de o soluție care să te ajute. În acest sens, cea mai bună soluție, care dă rezultate uimitoare este cea care include bicarbonatul de sodiu. Așadar, pentru a scăpa de mirosul din tutun din mașină trebuie doar să amplasezi în câteva locuri niște săculeți cu bicarbonat de sodiu. Acest praf magic va absotbi imediat mirosul de țigară din autovehicul.

Urmăriți Impact.ro și pe