Ce se întâmplă dacă îți pui bicarbonat de sodiu în păr. Ce alt ingredient trebuie să mai adaugi. Efecte extraordinare

Ioana Bucur 11.02.2021, 17:18
Ce se întâmplă dacă îți pui bicarbonat de sodiu în păr. Ce alt ingredient trebuie să mai adaugi. Efecte extraordinare

Ce se întâmplă dacă îți pui bicarbonat de sodiu în păr. Efectele extraordinare a unuia dintre cele mai simple trucuri de frumusețe, ce nu ar trebui să lipsească din arsenalul nimănui, fie că vorbim despre femei sau bărbați. Ce alt ingredient trebuie să mai adaugi pentru a obține cele mai bune rezultate.

Ce se întâmplă dacă îți pui bicarbonat de sodiu în păr

Este eficient împotriva petelor dificile, mirosurilor neplăcute, țevilor înfundate, suprafețeleor murdare, iar lista poate continua. Mai puțin știut, însă, este efectul incredibil pe care îl are asupra podoabei capilare. Oare ce se întâmplă dacă îți pui bicarbonat de sodiu în păr? Îi vei reda strălucirea îl vei ajuta să crească mai mult și mult mai repede!

Cu toate că rafturile magazinelor sunt pline de produse ce promit aceleași rezultate, de multe ori ajungem să cheltuim sume uriașe fără să vedem vreo schimbare. Dacă vrei să renunți la șampoanele și tratamentele ce conțin, de cele mai multe ori, ingrediente nocive, încearcă să le înlocuiești cu un amestec pe bază de bicarbonat de sodiu. Folosit în mod regulat, redă strălucirea firului de păr și accelerează creșterea într-un mod sănătos.

Cum se pregătește șamponul pe bază de bicarbonat

Se amestecă bicarbonat de sodiu cu apă, păstrând o proporție de 1 la 3, într-un bol suficient de mare. Celor care au părul lung, ce trece de umeri, se recomandă folosirea a trei linguri de bicarbonat cu nouă linguri de apă. Soluția obținută pe aplică pe părul ud sau uscat și se masează, pornind de la rădăcini, spre vârfuri. Trebuie menționat că acest produs nu va face spumă, cel puțin, nu la început. Lăsați să acționeze în jur de trei minute și apoi limpeziți cu apă ușor călduță. Pentru a fi sigur că se îndepărtează orice urmă, se trece părul printr-un jet final de apă caldă, la debit cât mai mare. Pentru cele mai bune rezultate, clătiți părul și cu o soluție formată dintr-o parte oțet de mere, patru părți apă. Dacă nu suportați mirosul de oțet, se pot adăuga și câteva picături de ulei esențial de lavandă.

Ce se întâmplă dacă îți pui bicarbonat de sodiu în păr
Trucuri cu bicarbonat de sodiu

În cazul în care renunțarea totală la șamponul pe care îl folosiți în mod normal nu este o opțiune, mai există o cale de a beneficia de efectele incredibile ale aplicării de bicarbonat de sodiu în păr. Luați patru linguri din pulberea albă și adăugați-le în sticla de șampon. Efectele se vor vedea chiar după prima spălare. Părul se va îngrășa mai greu, va avea un aspect mai strălucitor, mai sănătos. Este un truc recomandat în special pentru persoanele care au probleme cu mătreața.

Cum poți obține un volum ca la salon chiar la tine acasă

Sfat de aur pentru doamne și domnișoare. Atunci când nu aveți posibilitatea să ajungeți la salon, dar aveți nevoie de un plus de volum pentru coafură, bicarbonatul este soluția! Dizolvați puțin în apă, puneți soluția într-un recipient cu pulverizator și aplicați-o pe părul ud, pe toată lungimea firulu. Uscați cu feonul și coafați după bunul plac.