Ce se întâmplă cu turneul lui Ion Țiriac de la Madrid după ce Serena Williams a decis să nu participe. Dovada că jucătoarei de tenis nu i-a ieşit figura

Cristian Cojocaru 10.04.2021, 16:46
Ce se întâmplă cu turneul lui Ion Țiriac de la Madrid după ce Serena Williams a decis să nu participe. Dovada că jucătoarei de tenis nu i-a ieşit figura

Deși părea că totul este ruinat din cauza deciziei Serenei Williams de a nu participa la Mutua Madrid Open, se pare că turneul lui Ion Țiriac are parte de o mare surpriză. Grand Slam-ul miliardarului va fi luat cu asalt de nume grele din lumea tenisului mondial.

Surpriză la turneul lui Ion Țiriac

Turneul lui Țiriac, Mutua Madrid Open o să fie călcat de cele mai grele nume ale tenisului mondial. Absența Serenei Williams pare să nu îi dea mari bătăi de cap lui Țiriac, având în vedere că Roger Federe și Rafael Nadal vor participa la Grand Slam-ul lui Ion Țiriac. După ce a lipsit o perioadă îndelungată, numărul 7ATP va reveni în teren.

Celebrul tenismen îi va face concurență lui Nadal, regele zgurii. Turneul lui Țiriac, Mutua Madrid Open care va avea loc în capitala Spaniei, a reușit să primească în acest an două săptămâni în calendar, astlfel că va urma să se desfășoare în perioada 27 aprilie – 9 mai. Ca supriza să fie și mai mare, Novak Djokovic și-a confirmat de asemenea prezența în cadrul turneului.

Marele jucător era decis să participe doar la Monte Carlo, Belgrad și la Roma, având drept scop pregătirea turnelui de la Roland Garros, însă în acest fel ar fi pierdut turneul lui Țiriac. Djokovic este cel care a câștigat Mutua Madrid Open în anul 2019. Pentru că anul trecut turneul nu a avut loc, anul acesta este așteptat să își arate măiestria în cadrul Mutua Madrid.

In cadrul turneului vor evolua Federer, Nadal si Djokovic, tripleta de aur a deceniului din tenisul mondial
In cadrul turneului vor evolua Federer, Nadal si Djokovic, tripleta de aur a deceniului din tenisul mondial

Tripleta de aur a deceniului din tenisul mondial va fi prezentă la Mutua Madrid Open

Așadar, în cadrul turneului vor evolua Federer, Nadal și Djokovic, tripleta de aur a deceniului din tenisul mondial. Cu privire la proba feminină a turneului, și aceasta va fi una puternică. Singura care va lipsi va fi doar Serena Williams, iar acest lucru nu uimește pe nimeni, având în vedere scandalul care a început între miliardar și familia acesteia la începutul anului.

Acest ”război” este de departe de a se fi incheiat. După ce jucătoarea americană a născut, a încercat să revină în circuitul mondial pentru a-si atinge recordul dorit. Ajunsă la vârsta de 39 de ani, performanța acesteia nu mai este ca cea de altădată. Ion Țiriac a remarcat acest lucru și a sfătuit-o pe americancă să se retragă.

”La vârsta asta și la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, a declarat Ion Țiriac, la emisiunea Rețeaua de idoli, de la TVR.

În urma celor declarate, susținătorii Serenei s-au atacat imediat, însă cel mai tare a reacționat soțul acesteia, Alexis Ohanian. Soțul Serenei a postat în mediul online mai multe atacuri la adresa miliardarului.

”E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac. E sigur să spunem că nimănui nu-i pasă de ce crede Țiriac. A trebuit să-l caut pe Google. Se pare că fetița mea de trei ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn”, a scris Alexis Ohanian pe Twitter, arată playsport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe