Ce se întâmplă cu Silvia Chifiriuc după 11 ani de căsătorie cu Petre Roman. ”S-a pus prea multă presiune pe mine”

Ioana Bucur / 01.01.2021, 10:25

Formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz, însă asta nu a însemnat că au fost feriți de zvonuri răutăcioase și controverse. Ce se întâmplă cu Silvia Chifiriuc, după 11 ani de căsătorie cu Petre Roman. Artista nu s-a mai ascuns și a făcut mărturisiri tulburătoare.

Silvia Chifiriuc, mărturisiri neașteptate, după 11 de căsătorie cu Petre Roman: „Am suferit”

Silvia Chifiriuc și Petre Roman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu. Discreți, cei doi au făcut tot posibilul să stea departe de scandaluri și controverse, însă relația lor nu a fost privită cu ochi buni o perioadă destul de lungă de timp. Invitată la o emisiune TV, soția lui Petre Roman a mărturisit că a suferit mult din cauza presiunii ce s-a pus pe umerii ei:

„S-a pus multă presiune pe mine și în mare parte, pe nedrept. Am suferit pentru că sunt un om foarte sensibil. Dar am avut mereu acest crez al meu că am mers pe drumul meu drept. Sunt un om foarte sigur pe mine atunci când aleg ceva. Am o singură teamă: de Dumnezeu”, a spus soția lui Petre Roman.

Cum le-a schimbat pandemia și perioada de izolare relația

Pentru silvia Chifiriuc și Petre Roman, măsurile de izolare și distanțare socială au însemnat mai mult timp petrecut împreună. Artista a vorbit și despre fiul lor, Petrus, care seamănă, pe zi ce trece, din ce în ce mai mult cu tatăl său.

„Eu am trăit și trăiesc în relația asta foarte frumos. Sunt un om realizat din toate punctele de vedere. Avem un băiețel minunat. A împlinit 11 ani Petrus. Și exact cum spuneam este o situație neplăcută sau incomodă, atunci când nu ești sigur pe ceva. Când nu ți se transmite cu adevărat ceea ce tu aștepți din partea celuilalt partener. Atâta timp cât eu am simțit din partea lui lucruri bune. Totul este ca la început. Nu văd nicio diferență.

Noi suntem două persoane foarte libere, în sensul că nu se sufocăm unul pe altul. El citește, eu am programul meu. Și când ne vedem la masă, acum cu pandemia am stat mai mult timp împreună, asta este extraordinar, să te poți completa foarte bine și să îți fie drag să stai cu cineva”, a mai spus Silvia.

Petrus, un Petre Roman în miniatură

Petre Roman și Silvia Chifiriuc s-au căsătorit în anul 2009 și au devenit părinții unui băiețel pe care l-au botezat Petrus. În vârstă de 11 ani, puștiul promite deja să fie un mare cuceritor! Petrus este copia fidelă a tatălui său moștenindu-i șarmul. Fiul lui Petre Roman este elev la Școala Franceză și vorbește deja foarte bine limba franceză.

Tatăl și fiul au apărut împreună la emisiunea „Aici eu sunt vedeta”, la Antena 1. Atunci, Petrus a dat câteva secrete din casă, dezvăluind că tatăl său, fostul premier al României, Petre Roman, obișnuiește să stingă luminile prin casă, din dorința de a face economie. De asemenea, băiatul a mărturisit că tatăl său are o pasiune pentru drumeții pe munte și că obișnuia să îl poarte și pe el într-un rucsac atunci când era mic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI