Prin ce trece acum fiul lui Marcel Toader. Maximilian a vândut tot pentru a acoperi datoriile: „Am rămas cu zero lei” (exclusiv)

Ioana Bucur 26.02.2021, 14:47

Moartea tatălui său l- lăsat cu o povară uriașă de dus. Fiul lui Marcel Toader a făcut dezvăluiri teribile despre problemele pe care le-a moștenit, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact. Maximilian Toader a vândut tot pentru a acoperi datoriile.

Prin ce trece acum fiul lui Marcel Toader. Maximilian a vândut tot

În cei 56 de ani de ani ce i-au fost dați, Marcel Toader parcă a trăit cât pentru trei vieți. A avut o carieră impresionantă în sport, a fost campion la nunți, dar și la divorțuri. A fost căsătorit de șase ori, iar printre celebrele lui mirese s-au numărat și câteva frumuseți din show-biz, solistele Maria Constantin, Ana-Maria Ferentz și vedeta tv Gabriela Cristea. Maximilian Toader (22 de ani), fiul regretatului om de afaceri, ne-a dezvăluit că Marcel i-a lăsat câteva sfaturi prețioase, din vastele lui experiențe, dar și o povară uriașă de dus.

„Am rămas cu zero lei moștenire de la tata, pentru că apartamentul lui l-am vândut ca să îi achit datoriile, este vorba despre o suma de 150.000 de euro. Au mai rămas datorii, încă 30.000 de euro. Știu că tata are de moștenit niște terenuri, trebuie făcută succesiunea și să plătesc datoriile. Voi vinde și acele terenuri, tot pentru a acoperi restul datoriilor”, ni s-a confesat Maximilian Toader, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Prin ce trece acum fiul lui Marcel Toader
Maximilian și Marcel Toader

„Tata mi-a zis, înainte să moară, că e foarte important să-mi cunosc bine viitoarea soție, să văd din ce familie provine și să comunic mult cu ea”

Chipeș, la fel ca tătăl său, Maximilian Toader speră să nu repete greșelile celui care i-a dat viață. Omul de afaceri a avut nu mai puțin de șase căsnicii, dar cele mai sonore au fost cu Anamaria Ferentz, cu care s-a însurat în 2005, cu Gabriela Cristea, pe care a invitat-o la altar în 2008, și cu Maria Constantin, care i-a fost mireasă în 2015. Maximilan are numai cuvinte de laudă la adresa femeilor pe care tatăl lui le-a adorat, chiar dacă aproape toate despărțirile s-au lăsat cu scântei:

„Nu am nimic de comentat despre fostele soții pe care tatăl meu le-a avut. El mi-a povestit partea lui de adevăr și tind să îl cred că așa s-a petrecut totul. Vreau să vă spun și că, indiferent ce a fost între tata și acele femei, eu pe toate le-am respectat. Tata mi-a zis, înainte să moară, că e foarte important să-mi cunosc bine viitoarea soție, să văd din ce familie provine și să comunic mult cu ea, pentru a-i cunoaște perspectivele asupra vieții, să fie corectă, să aibă respect de sine și onoare”, ne-a mai mărturisit Maximilian.

Marcel Toader avea doar 56 de ani când a încetat din viață, răpus de un infarct, pe 3 august 2019. Fostul sportiv a fost în atenia presei de multe ori, din cauza scandalurilor conjugale în care a fost implicat. Ce spunea una dintre fostele sale soții, Anamaria Ferentz, la Antena 1, în urmă cu câțiva ani:

„Marcel nu m-a bătut! Dacă m-ar fi bătut, ar fi intrat în pușcărie și era și acum acolo. Aș fi avut eu grijă de asta. Există și alt gen de agresiuni, iar el m-a împins. Am pierdut sarcina din cauza lui. Sarcina mea s-a oprit din evoluție, dar niciun medic nu va spune că s-a întâmplat din cauza lui Marcel Toader, din cauza sperieturii. M-am speriat foarte tare când m-a agresat”. Răspunsul de atunci al lui Marcel a fost cel puțin amuzant: „Te-ai speriat pentru că a trecut un șoarece prin cameră?”

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...