Ce se întâmplă cu hainele reginei Elisabeta după ce le poartă. Obiceiul ciudat pe care îl are suverana Marii Britanii

Ana Chivu 01.11.2021, 12:51
Ce se întâmplă cu hainele reginei Elisabeta după ce le poartă. Obiceiul ciudat pe care îl are suverana Marii Britanii

Oamenii sunt extrem de curioși atunci când vine vorba despre Familia Regală a Marii Britanii. Ce obicei special are suverana? Ce se întâmplă cu hainele sale după ce nu le mai poartă?

Ce face Regina cu hainele pe care nu le mai poartă?

Atenția multor oameni din lume este asupra celei mai cunoscute familii. Fiecare membru este văzut ca fiind special, mai cu seamă suverana. Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii reușește să fure ochii tuturor la fiecare apariție în public.

Aceasta surprinde de fiecare dată cu ținute viu colorate și cu accesorii neașteptate. Desigur că Regina are o garderobă impresionantă, mai cu seamă că nu are voie să repete ținutele mai ales la evenimentele oficiale la care participă des.

Pentru a nu scăpa atât de rapid din priviri ținutele deosebite, aceasta le ‘reciclează’, au sesizat specialiștii. Regina preferă să-și modifice câteva piese vestimentare, iar când nu le mai vrea le dă croitoreselor cu condița ca etichetele să fie înlăturate și ele să nu menționeze niciodată că au fost purtate de Majestatea Sa.

“Când se satură de o ținută, o dă uneia dintre croitoresele sale, iar aceasta fie o vinde, fie o poartă chiar ea. Singura regulă ce trebuie respectată este să nu afle nimeni că Regina a purtat cândva acea ținută. (…)

Hainele ei pot fi vândute publicului larg, dar nimeni nu trebuie să știe că acestea au aparținut Majestății Sale”, a spus Brian Hoey, autorul unei cărți despre viața Reginei Elisabeta, potrivit theroyaluk.com.

Ce se întâmplă cu hainele care nu mai sunt purtate de Regină?
Ce se întâmplă cu hainele care nu mai sunt purtate de Regină?

Ce aliment este interzis în bucătăria Palatului?

Regina are câteva obiceiuri și când vine vorba despre alimentație. Un lucru pe care îl detestă este usturoiul. Regina nu vrea să audă de acesta, astfel că l-a interzis în bucătăria de la Buckingham Palace pe motiv că face respirația urât mirositoare.

Și ceapa se numără printre alimentele pe care nu le îndrăgește, dar ea poate fi folosită în cantități foarte mici, acolo unde bucătarul nu se poate lipsi de ea. Foștii bucătari ai Casei Regale au confirmat că aceasta nu dorește sub nicio formă să se atingă de usturoi sau să-l simtă în preparate.

“Nu puteam servi nimic cu usturoi sau cu prea multă ceapă. Dar, de asemenea, nu puteam servi nici friptură în sânge, Regina fiind adepta preparatelor foarte bine gătite termic.

Regina și familia sa sunt niște oameni minunați, dar nu vor să mănânce asta. La Buckingham Palace nu se gătește cu usturoi. Cred eu că evită să aibă o respirație ‘regală’ urât mirositoare”, a explicat Darren McGrady, fost bucătar la Buckingham Palace, potrivit Business Insider.

Urmăriți Impact.ro și pe