Ce se întâmplă cu emisiunea Visuri la Cheie de la PRO TV, în vreme de pandemie. Veste bună pentru fani

Elena Avramescu 06.08.2020, 16:51
Ce se întâmplă cu emisiunea Visuri la Cheie de la PRO TV, în vreme de pandemie. Veste bună pentru fani

Toți cei care se uită cu sufletul la gura la emisiunea Visuri la Cheie, transmisă de PRO TV, au acum un motiv de bucurie. Echipa a vorbit despre ce s-a discutat în ultimul timp și ce decizie s-a luat.

 

Ce se întâmplă cu emisiunea Visuri la Cheie

 

Echipa a declarat că sunt in pragul renovărilor și că toți s-au “mutat” pe șantier. Arhitecții nu stau degeaba și muncesc din greu, astfel că deja au mutat împreună câteva autocare, reușind să redea primele zâmbete ale oamenilor cărora le-au trecut pragul. 

„Am început fimările și am făcut câteva case foarte frumoase. Dar vrem mai multe. Vrem mai multe povești, vrem oameni care merită ajutorul nostru, oameni care așteaptă să mergem la poarta lor”, a spus Omid Ghannadi pentru visurilacheie.protv.ro.

„După această perioadă în care ne-am deconectat un pic, ne-am întors la treabă. „Visuri la cheie” ne oferă șansa să cunoaștem familii minunate”, a adăugat și designer-ul Cristina Joia.

Ce se întâmplă cu emisiunea Visuri la Cheie
Ce se întâmplă cu emisiunea Visuri la Cheie

„Vrem să ajutăm cât mai mulți oameni”

Chiar dacă lucrează intens, în timp limitat și întâmpină situații care îi pun la încercare, nu uită niciodată că fac asta pentru a schimba viitorul unor oameni care nu au fost atât de norocoși.

„Avem ocazia să scoatem binele din noi și să transmitem un mesaj către toată lumea: binele există și depinde numai de noi să-l aducem la suprafață”, a declarat Alina Vîlcu. „Suntem în căutare de povești și vrem să ajutăm cât mai mulți oameni”, a spus și Valentin Ionașcu.

„Sunt nerăbdătoare să cunosc noi familii și noi cazuri speciale care au într-adevăr nevoie de ajutorul nostru” a declarat și Laura Boghiu.

În plus, dacă vă doriți să fiți și voi parte din împlinirea visurilor, luați aminte sfatul lui Dragoș Bucur: „Dacă aveți o poveste impresionantă sau dacă cunoașteți pe cineva care trece prin momente foarte grele intrați pe visurilacheie.protv.ro și spuneți-ne povestea. Noi suntem gata să îndeplinim Visuri la cheie.”

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...