Ce se întâmplă cu emisiunea Românii Au Talent de la PRO TV și ce au fost nevoiți să facă jurații în această perioadă. Anunț important pentru fani

Redacția IMPACT 27.03.2020, 15:10
Ce se întâmplă cu emisiunea Românii Au Talent de la PRO TV și ce au fost nevoiți să facă jurații în această perioadă. Anunț important pentru fani

Toate emisiunile au de suferit în perioada actuală. Și PRO TV a anunțat o sistare a producției, pentru majoritatea serialelor și show-urilor îndrăgite de către telespectatori. Deși abia debutase de câteva ediții, emisiunea Românii au Talent, aflată la sezonul 10, a fost de asemenea întreruptă. Decizia la nivel de difuzare a fost stabilită de către reprezentanții postului.

Ce se întâmplă cu emisiunea Românii Au Talent de la PRO TV?

Vedetele de la Românii au Talent reușesc să surprindă, chiar și pe timp de pandemie. Chit că vor marca o absență din fața camerelor de filmat, din motive de siguranță, Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre, Florin Călinescu, dar și amfitrionii Pavel Bartoș și Smiley, vor avea o prezență mai pronunțată, în mediul online. Sezonul 10 din Românii au Talent va mai fi, de asemenea, difuzat în edițiile înregistrate până acum, după care va urma o pauză, în funcție de evenimentele la nivel de țară.

Ce se întâmplă cu emisiunea Românii Au Talent de la PRO TV și ce au fost nevoiți să facă jurații în această perioadă. Ce a fost nevoit să facă Mihai Petre
Jurații de la Românii au Talent au fost nevoiți să se reprofileze, în această perioadă

Ce fac jurații în această perioadă. Mihai Petre, cu sala de dans închisă

Starurile de la PRO TV s-au baricadat în case pe perioada recomandată de autorități. Mai mult, Pavel Bartoș a fost nevoit să își anuleze mai multe spectacole, dar si filmările pe care le mai avea programate, pentru luna în curs. De asemenea, nici Mihai Petre nu a fost ferit de evenimentele actuale. Juratul și-a închis sala de dans, unde avea programate cursuri, repetiții, dar și concursuri. Viața acestora s-a transformat de când au intrat în perioada de izolare. Pavel Bartoș a rămas optimist și se bucură de acest timp alături de soție și fiicele lor.

„Stăm doar în casă şi când ai trei fete, nu te poţi plictisi. Trăim momente dramatice, dar e şi un moment de respiro, văd şi partea plină a paharului.”, a povestit Pavel Bartoș, potrivit celor de la click.ro.

Show-ul de pe PRO TV va mai difuzat până în luna mai din 2020, existând ediții înregistrate ale emisiunii de tip concurs de talente. Smiley a anunțat încă de la mijlocul lunii că a revenit în România, din SUA, dar se află în autoizolare. La rândul ei, Andra stă alături de Cătălin Măruță și cei doi copii ai lor, Eva și David.

„De pe 11 martie suntem acasă şi ne bucurăm de timpul petrecut împreună. Avem norocul de o curte mică şi ieşim doar acolo. Avem multe activităţi împreună – de la bowling cu sticle cu apă numerotate şi până la exerciţii fizice, lansăm provocări diferite. Suntem foarte activi.”, a susținut Mihai Petre.