Reacția lui Smiley după ce Sara Ardelean a luat Golden Buzz la Românii au talent. Ce a făcut vedeta

Stan Filon 21.03.2020, 13:40
Reacția lui Smiley după ce Sara Ardelean a luat Golden Buzz la Românii au talent. Ce a făcut vedeta

Smiley a fost profund impresionat după ce a revăzut numărul concurentei de 10 ani de la Românii au talent, Sara Ardelean, care a obţinut ultimul Golden Buzz al emisiunii concurs din data de 20 martie. Artistul a scris cu această ocazie un mesaj care a devnit viral.

Smiley, reacţie după ce Sara Ardelean a luat Golden Buzz la Românii au Talent

Smiley, prezentator al emisiunii concurs Românii au Talent, a fost impresionat de ultimul concurent al ultimei ediţii a show-ului TV. O fetiţă de numai 10 ani, Sara Ardelean, a prezentat un număr perfect de dans contemporan care l-a făcut pe juratul Mihai Petre să îi acorde un Golden Buzz.

Sara, tu eşti minunea mea sezonul ăsta„, a spus Mihai Petre şi a apăsat butonul care a umplut sala de confetti de culoarea aurului. De altfel, Sara Maria a fost aplaudată în picioare de toţi membrii juriului. Astfel, Smiley a scris un mesaj care a devenit viral după ce a revăzut numărul copilei pe scena Românii au Talent.

Reacția lui Smiley după ce Sara Ardelean a luat Golden Buzz la Românii au talent
Reacția lui Smiley după ce Sara Ardelean a luat Golden Buzz la Românii au talent

Pe la 4 ani am mers pentru prima dată la o școală de dans și prima mea coregrafă m-a testat și m-a bagat direct în grupa de performanță, deși eram foarte mică. Ea a crezut în mine, m-a susținut, iar pasiunea mea pentru dans m-a făcut să îmi dezvolt talentul”, a declarat Sara Maria Ardeleanu.

Smiley s-a arătat impresionat de numărul de dans al Sara Mariei, atât la finalul momentului, cât şi vineri seara când prezentatorul emisiunii a urmărit emisiunea. Acesta a reacţionat pe reţeaua de socializare.

Generatia care va schimba lumea-Romanii au talent”, a scris Smiley pe contul personal de Facebook, acolo unde postat şi numărul de dans al Sarei Maria. Copilul care a impresionat cu numărul său a fost inspirat să se apuce de dans de Românii au talent, în urmă cu mai mulţi ani.

Mă uitam la televizor la Românii au talent şi am văzut o balerină care a dansat foarte frumos. Am vrut şi eu să încerc. De la 6 ani le am zis părinţilor că vreau să fac dans. Iubesc ceea ce fac. Muncesc foarte mult, chiar şi 6 ore pe zi. O fac cu drag şi nimeni nu îmi poate lua dansul” a declarat Sara Maria.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...