EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu emisiunea de Revelion a lui Dan Negru. Decizia luată de prezentator la Kanal D. „Fac această precizare pentru voi” EXCLUSIV

Alexandru Catalan 07.07.2022, 18:59
Ce se întâmplă cu emisiunea de Revelion a lui Dan Negru. Decizia luată de prezentator la Kanal D. „Fac această precizare pentru voi” EXCLUSIV

Dan Negru, vedeta de televiziune al cărui destin profesional a fost legat prin excelență de programele difuzate în noaptea de Revelion, a luat o decizie istorică. El a declarat pentru impact.ro că a decis să nu mai revină în asemenea emisiuni.

Dan Negru, despre o eventuală revenire la programele de Revelion

„Nu mai vreau să aud de Revelion! Nu mai am niciun imbold pe această chestiune! Uite, suntem la jumătatea anului și fac această precizare pentru voi și pentru toți ceilalți: anunț că nu mai vreau să prezint asemenea show-uri!”, a precizat el fără a sta pe gânduri.

impact.ro a dorit să afle dacă Dan Negru ia totuși în calcul să fie prezent în emisiunile de Revelion prin noile sale producții, cele de cultură generală, cu care a dat lovitura în ultima perioadă, la Kanal D, aproape imediat după ce a plecat de la Trustul Intact, în urmă cu șase luni.

„Am prezentat preț de aproape un sfert de veac programe de Revelion. Îmi ajunge! Pur și simplu, nu mai vreau să aud de nici fel de program de Revelion. Nu-l voi regreta, așa cum nu voi regreta nici țipătul ăla, La Mulți Ani, România! pe care trebuie să-l spui într-un fel anume la trecerea dintre ani”, adaugă el cu sentimentul că „paharul e plin de se revarsă” și că nu mai e loc pentru niciun fel de argumente contrare.

Ce se intampla cu emisiunea de Revelion a lui Dan Negru
Dan Negru

Dan Negru, sfat pentru români

În plus, indică același Dan Negru, în ultimii ani a lăsat să se înțeleagă că va exista un sfârșit de capitol în această direcție, din partea sa: „În ultimii cinci ani, nu mai departe, pe paginile mele de socializare am scris constant fraze prin care le ceream oamenilor să nu se mai uite la programele de Revelion. Așa că, într-un fel decizia mea vine pe un anume fundal!”.

„E al 22-lea meu Revelion şi am un singur sfat pentru cei mulţi: nu vă uitaţi pe ecrane în noaptea de Revelion. Sunt atât de puţine Revelioanele pe care le trăim împreună cu familia şi cu prietenii încât nu merită să vă pierdeţi nopţile pe ecrane, fie pe televizor, fie pe online. Aşa că meme-urile faimoase: Fac Revelionul cu Negru, eu v-aş sugera să nu faceţi Revelionul cu Negru. Faceţi Revelionul cu prietenii, cu oamenii adevăraţi, nu cu ecrane”, scria Dan Negru, chiar cu câteva zile înainte de cel mai recent Revelion.

De remarcat că Dan Negru e unic în istoria televiziunii din România prin maniera în care a dominat audiența în noaptea dintre ani. Spre exemplu, statistica arată că în 19 din ultimii 20 de ani în care a prezentat programul de Revelion, postul său, Antena 1, a cucerit primul loc. Singura dată când concurența a reușit să inverseze clasamentul a fost chiar în noaptea de 31 decembrie 2021 spre 1 ianuarie 2022, când „Protevelionul” a reușit să depășească „Revelionul lui Dan Negru”.

Însă, cei de la PRO TV au ales să înceapă programul gândit special cu două ore mai devreme decât cei de la Antenă. Iar diferența în cifrele audienței au indicat la final o separare mică, la nivel național, de 155.000 de persoane. La nici o lună după acest deznodământ, se producea și „divorțul” dintre Antena 1 și Dan Negru.

Acesta alegea apoi în primăvară să prezinte un nou gen de emisiune la Kanal D, cu care a dat o nouă lovitură. Este vorba despre „Jocul cuvintelor”, o emisiune de cultură generală care s-a bucurat de audiențe care au depășit toate așteptările, inclusiv cele ale producătorilor. Ca atare, Dan Negru va primi din toamnă o a doua emisiune de gen, „Tu urmezi”, construită după un format internațional de mare succes, „Next One”.

Urmăriți Impact.ro și pe