EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu emisiunea “D-ale lui Mitică!” de la TVR 2. Detalii despre show-ul îndrăgit de români EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 22.07.2021, 18:49
Ce se întâmplă cu emisiunea “D-ale lui Mitică!” de la TVR 2. Detalii despre show-ul îndrăgit de români EXCLUSIV

Mitică Popescu este unul dintre cei mai apreciați actori și oameni de televiziune din România. Acesta și-a câștigat respectul celor din jur și celebritatea datorită meseriei sale pe care o practică cu devotament încă din tinerețe. La rându-i, și emisiunea pe care o prezintă din 1999, “D-ale lui Mitică” i-a adus succesul dorit. Contactat de reporterii Impact.ro, vedeta ne-a mărturisit ce se întâmplă în aceste momente cu proiectul mai ss-menționat, după două decenii de când este pe micile ecrane pe TVR2.

S-a anunțat ce se întâmplă cu emisiunea “D-ale lui Mitică!” de la TVR 2

Mitică Popescu lucrează din decembrie 1999 la emisiunea “D-ale lui Mitică”, unul dintre proiectele de la TVR 2, care au reușit să ajungă cu timpul embleme ale postului de televiziune.

De mai bine de două decenii, Mitică Popescu împreună cu echipa de producție le aduc telespectatorilor în casă, în fiecare duminică, de la ora 17.00 povești de viață ale oamenilor din viața de zi cu zi care sunt pe gustul telespectatorilor.

Mitica Popescu este acum in vacanta
Mitica Popescu este acum in vacanta

Mitică Popescu a anunțat ce se întâmplă cu celebra lui emisiune

Contactat de reporterii Impact.ro, Mitică Popescu a mărturisit ce se va întâmpla cu emisiunea din începând cu luna septembrie.

“Acum emisiunea a intrat în vacanță, este bine. Cel mai probabil din septembrie o să încep iar filmările. Să vedem”. De asemenea, prezentatorul de televiziune ne-a spus și cum își petrece el timpul liber: “Am fost până acum în vacanță în Grecia, în Delta Dunării și mai urmează să mai merg, dar acum să vedem și cu virusul ăsta.

Cât ne dă voie, cât nu. Nu am fost afectat și nu sunt afectat de această pandemie. Îmi este bine, eu nu m-am plâns niciodată de bani ca să zic că îmi este greu financiar. Pe lângă asta, mă mai uit la fotbal, am fost și pe stadion, pe Arena Națională când a jucat Rapid.

Eu țin cu echipa Rapid de mic, de mic mă ducea tata la meci, cei cunoscuți îmi spuneau . Sunt microbist, dar nu înfocat, nu mă enervez când ei greșesc, mă duc la meci ca la spectacol”, ne-a spus Mitică Popescu.

 Marea supărare a lui Mitică Popescu

Mitică Popescu ne-a mai dezvăluit și faptul că a observat un lucru la oameni în ultima perioadă și anume că au devenit din ce în ce mai răi unii cu alții, ceea ce de multe ori îl afectează emoțional.

“Nu mă supără nimic din punct de vedere medical, sunt sănătos. Singurul lucu care mă supără sunt oamenii care devin pe zi ce trece din ce în ce mai răi. Nu am stat să fac o analiză de ce și cum se întâmplă asta și de unde vine răutatea aceasta, dar bănuiesc că din cauza pandemiei, de aici pornește totul”, ne-a mai spus marele actor.

 La 84 ani, e încă în putere

Film, teatru, TV, acolo sunt locurile în care Mitică Popescu se simte ca acasă. Din 1973 și până în prezent, actorul s-a făcut remarcat în roluri de excepție, în producții precum „De ce se trag clopotele, Mitică?” (1981), „Moromeții” (1987) și multe altele. Pentru toate acestea, actorul a fost premiat în cadrul Galei Uniter din 2009, unde i-a fost înmânat ”Premiul pentru întreaga activitate”.

Ajuns la 84 ani, Mitică îi contrazice pe cei care au spus că ar fi grav bolnav și nu se mai ține pe picioare. Ultimele imagini care au apărut cu celebrul actor arată faptul că încă este un bărbat în putere, sănătos și capabil de a se îngriji de unul singur.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe