Elena Udrea, ofertă de mii de euro din partea Antenei 1. S-au aflat detalii neștiute de nimeni până acum (Exclusiv)

Stan Filon 03.01.2021, 15:37
Elena Udrea, ofertă de mii de euro din partea Antenei 1. S-au aflat detalii neștiute de nimeni până acum (Exclusiv)

Elena Udrea a fost ofertată cu mii de euro de trustul Impact! Șefii Antenelor au dorit să-l aibă în platou pe fostul ministru al Turismului și mâna dreaptă a fostului președinte Traian Băsescu, și au fost dispuși să-i acorde pentru asta suma maximă care putea s-o primească un invitat!

Elena Udrea a primit o ofertă de mii de euro din partea Antenei 1

Elena Udrea nu mai are nevoie de nicio prezentare. A fost ministru în mai multe guverne, a dat un trend în politica din România și i-a ținut cu sufletul la gură pe fanii ei, dar și pe procurorii din România, atunci când a fugit de închisoare în îndepărtata Costa Rica.

Ei bine, chiar dacă încă mai are câteva probleme cu legea și se judecă pentru asta, Elena Udrea a fost marea surpiză a emisiunii de Revelion de la Antena 1. Fostul ministru al Turismului a acceptat provocarea Antenei 1 de a deveni vrăjitoarea ca rea, pentru câteva ore. Șefii Antenei 1 au fost dispuși să-i ofere suma maximă Elenei Udrea, dar au avut o surpriză. Elena Udrea nu a vrut niciun ban!

Elena Udrea a primit o oferta de mii de euro din partea Antenei 1
Elena Udrea a primit o oferta de mii de euro din partea Antenei 1

Elena Udrea a acceptat să fie Vrăjitoarea cea rea

”Elena și-a luat rolul în serios, a stat cuminte la machiaj timp de 5 ore, a învățat textul primit, apoi a mai așteptat alte 3 ore ca să-i vină rândul la filmare. Deși ceilalți artiști au primit sume cuprinse între 1.000 și 2.500 de euro, Elena a refuzat suma maximă de 2.500 de euro.

A menționat că n-a venit pentru bani, ci de dragul fetiței ei, Maria, și că ar dori mai degrabă ca suma oferită să fie donată copiilor săraci. Alături de Elena, în toată această aventură, a stat Adrian Alexandrov, soțul ei. Elena Udrea n-a putut să mănânce nimic timp de 8 ore, doar a băut apă cu paiul”, ne-au declarat, în exclusivitate surse din cadrul televiziunii.

Rezultatul a fost unul remarcabil, ca de fiecare Revelion. Antena 1 a fost lider de audiență la nivelul publicului din țară, cu o medie de 14.4 puncte de rating și 31.9% cota de piață. Dan Negru a fost aspru criticat de o parte dintre fanii săi pentru că a invitat-o pe Elena Udrea la emisiunea de Revelion. Omul de televiziune le-a răspuns acestora printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Dan Negru: ”Mi-a fost rușine de breasla mea”

”Mi-aș fi dorit ca breaking news-ul revelioanelor să nu fie „vrăjitoarea” Elena Udrea sau „iepurele” Petre Roman, ci superstarul Marius Țeicu. Mi-a fost rușine de breasla mea când Țeicu a mărturisit că nicio televiziune nu l-a mai invitat la vreun Revelion în ultimii mulți ani! Marius Țeicu e cea mai mare „fabrică” de hituri din anii ’80.

Uitat de toți! Bre, analiștilor, pe Țeicu l-ați văzut? Trăiește! Că n-om fi toți hateri care se hrănesc cu colivă. Am fost lideri din nou aseară ca-n toți ăștia 21 de ani. Am fost mulți! Foarte mulți ! Și am bătut recorduri! Dar a fost anul cel mai greu ca și concurență tv, cu cea mai mare competiție, toate televiziunile românești au avut revelioane aseară! Excelente revelioanele colegilor mei!”, a scris acesta pe Facebook.

măștile cu care Antena 1 a fost lider de audiență și la trecerea dintre ani sunt unele speciale, comandate cu luni de zile înainte în Statele Unite ale Americii.

Potrivit surselor noastre din cadrul emisiunii, cele 12 măști sunt lucrate în America, la Los Angeles, la prețuri cuprinse între 1.000 și 5.000 de euro. Unele sunt foarte grele, cântăresc între un kilogram și 7 kilograme, au fost aduse cu avionul. Au fost comandate la începutul lunii octombrie și au ajuns după vreo două săptămâni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...