Ce se întâmplă acum cu rochiile de scenă ale Corneliei Catanga. Sonia Trifan: “Le adusese la modificat pentru că slăbise” (exclusiv)

Ana Anitoiu 27.03.2021, 18:51

Creatoarea de modă Sonia Trifan a dezvăluit în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact ce se întâmplă acum cu rochiile de scenă ale Corneliei Catanga, care a murit vineri dimineață, la vârsta de 67 de ani, în spital, după ce în ultima perioadă a luptat cu coronavirusul.

Sonia Trifan, despre înmormântarea Corneliei Catanga: ”Mi s-a rupt inima”

Creatoarea de modă a spus că i s-a rupt inima atunci când a văzut că artista a fost înmormântată în prezența a doar 20 de oameni, fără fanii ei. Sonia Trifan a precizat că obișnuia să petreacă multe ore cu Cornelia Catanga, pentru a-i face ținutele de scenă, iar în timpul acestor întâlniri cântăreața i-a mărturisit că singura ei avere sunt oamenii care o iubesc și îi ascultă muzica.

”Când am ajuns acolo şi am văzut cât de puţină lume a fost exact cuvintele astea mi-au venit în gând. Ea de fapt a plecat pe lumea cealaltă fără ce avea ea mai de preţ, oamenii care au iubit-o şi pentru mine a fost ciudat pentru că din momentul în care am plecat de la înmormântare am o durere de ceafă şi cap îngrozitoare. Ea nu a făcut averi. A trăit să ne bucure pe noi și noi cu ce o răsplătim acum pe ultimul ei drum? Cu absolut nimic. Este îngrozitor. Nu mi se pare normal, indiferent de stare de urgență, de stare de carantină. Nu aici cum să înmormântezi un artist al României așa”, a spus Sonia Trifan, pentru redacția Playtech-Impact.

Ce se intampla acum cu rochiile de scena ale Corneliei Catanga. Sonia Trifan:
Cornelia Catanga

Ce se întâmplă acum cu rochiile de scenă ale Corneliei Catanga

De asemenea, Sonia Trifan a dezvăluit că a rămas cu multe rochii de-ale Corneliei Catanga și a spus că va face cu ele. Creatoarea de modă are un pan special pentru ținutele de scenă ale cântăreței care s-a stins după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

”Noi avem foarte multe rochii de-ale ei. Când era un plic mai plinuță mi le adusese să le modificăm și noi acum le avem în atelier. O să le păstrez ca pe cel mai de preț lucru pe care eu îl am în atelier. Când o să am un magazin mai mare decât acum probabil o să le înrămez și o să le pun acolo cu o frumoasă dedicație, că au fost ale Corneliei Catanga, cea mai mare stea a muzicii lăutărești”, a spus creatoarea de modă.

Sonia Trifan: ”A fost o foarte mare durere pentru mine”

Totodată, Sonia Trifan a spus pentru redacția Playtech-Impact că a ales două rochii ce îi plăceau foarte mult Corneliei Catanga, cu gândul să le ducă pentru ca artista să fie îmbrăcată cu una dintre ele înainte de a fi condusă pe ultimul drum.

”Aseară, pe la 21, când am plecat din magazin, pusesem mâna pe două dintre rochiile ce ştiam că îi plăceau foarte mult. Îmi şi spusese acum două săptămâni în urmă că a slăbit, că poate să intre în orice rochie a mea şi chiar pusesem mâna pe două dintre rochii şi mă gândeam că astăzi când o să o dea acasă ca o să poată familia să o pregătească pentru depunerea ei la capelă. Mă gândeam să duc cele două ţinute şi să aleagă domnul Pădureanu sau Alex… Pentru mine ar fi fost cea mai mare bucurie – să poată să plece dincolo îmbrăcată cu una dintre rochiile care îi plăceau foarte mult şi să merg acolo să o însoţesc într-un fel sau altul. A fost o foarte mare durere pentru mine”, a spus Sonia Trifan.