EXCLUSIV. Ce se întâmplă acum cu femeia care a anunțat că are un copil cu Ștefan Bănică Jr. Cum a ajuns să se mute acasă la Cristian Țânțăreanu

Alexandra Andrei / 20.05.2020, 16:36

Au trecut opt ani de când Adriana Nicolae, fosta soție a lui Florin Piersic Jr, a intrat într-un con de umbră. În prezent, actrița s-a mutat în Paradisul Verde alături de cel căruia i-a fost amantă, Dragoș Tânțăreanu.

Femeia care anunțase că are un copil cu Ștefan Bănică jr, Adriana Nicolae, a dat lovitura mutându-se la Țânțăreanu

A fost dansatoare în baletul emisiunii “Surprize surprize” și a devenit cunoscută publicului datorită rolurilor avute în câteva telenovele românești. Adriana Nicolae, de profesie actriță, a fost protagonista unui scandal de zile mari în urmă cu opt ani, atunci când, însărcinată fiind, a lăsat să se înțeleagă faptul că tatăl copilului ei ar fi Ștefan Bănică Jr, pe vremea aceea însurat cu Andreea Marin:

”Nu pot să vă spun cine este tatăl, deoarece este o persoană importantă. Pot spune doar că este un actor cunoscut și că are în componență numele Junior. De altfel, fiica mea se va numi Adriana Nicolae Junior”, declara în 2012.

Mai mult, cele două femei au avut parte de o înfruntare directă pe scenă, în cadrul unui eveniment caritabil, atunci când “zâna” a dorit să lămurească situația public, în fața televizoarelor:

”Așa că, Adriana, cu aceeași eleganță care mă caracterizează, aș vrea să lămurești ceea ce s-a vehiculat în presă. Să spui adevărul o dată pentru totdeauna. Este soțul meu tatăl copilului tau? Da sau nu?”

În ciuda insistențelor Andreei, actrița a refuzat să răspundă.

Andreea Marin și Adriana Nicolae, în conflict pentru Ștefan Foto - viva.ro
Andreea Marin și Adriana Nicolae, în conflict pentru Ștefan
Foto – viva.ro

Și-a mutat amanta lângă nevastă!

În cele din urmă, Adriana a fost surprinsă alături de Dragoș, fiul lui Cristian Țânțăreanu, bărbat însurat cu doi copii. Relația de amantlâc dintre cei doi a stârnit un adevărat scandal în familia acestuia, iar Țânțăreanu Junior chiar declara pe atunci că este dispus să își dezmoștenească fiul, dacă nu se face băiat de casă. Dragoș, însă, a ținut cu dinții de relația cu Adriana, iar în prezent, cei doi au împreună două fetițe. Mai mult, Cristian Țânțăreanu și-a iertat fiul, care s-a mutat împreună cu amanta chiar lângă soție. (VEZI CUM ARATĂ ACUM ADRIANA FĂCÂND CLICK PE GALERIA FOTO DE LA ÎNCEPUTUL ARTICOLULUI)

”Dragoș a divorțat oficial, dar nu este căsătorit cu acte cu Adriana. Însă, ei s-au mutat cu cele două fiice tot în Paradisul Verde, gard în gard cu fosta soție. Adriana s-a îngrășat mult, nu mai arată ca înainte. Ea mai cochetează cu actoria, însă mare parte din timp o petrece acasa, având grijă de copii. Relația dintre Dragoș și tatăl lui este tot sensibilă, dar Țânțăreanu a acceptat situația de dragul nepoatelor”, ne-au mărturisit surse apropiate familiei sus numite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI