Imagini rare cu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică! Ce adoră fetița să facă la aproape 13 ani

Redacția IMPACT 10.05.2020, 18:04
Imagini rare cu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică! Ce adoră fetița să facă la aproape 13 ani

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică i-a uimit de curând pe fanii artistei. Fetița vedetelor are câteva pasiuni inedite, despre care nu se știau foarte multe detalii până acum. Chiar fosta prezentatoare a decis să ofere imagini rare cu adolescenta.

Imagini rare cu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică

Fosta prezentatoare în vârstă de 45 de ani și-a anunțat noua campanie umanitară în cel mai creativ mod cu putință. Andreea Marin a publicat un filmuleț cu Violeta, fiica ei de aproape 13 ani, iar imaginile cât se poate de rare au uimit. În filmare, adolescenta apare la pianul din vila vedetei și susține un concert de zile mari. Totodată, se pare că fetița lor i-a urmat pasiunea lui Ștefan Bănică Jr. la nivel de muzică. Asta deoarece exersează adesea la acest instrument nu tocmai simplu.

Violeta, fiica Andreei Marin, a uimit printr-un concert la pian, susținut acasă (sursă foto: Instagram)

Se pare că activitățile artistice sunt încurajate de Andreea Marin când vine vorba de familia ei. „Zâna surprizelor” este cel mai mare fan al Violetei, atunci când micuța se apropie de pian. Și nu este singura, pentru că alături de ea au mai asistat la concertul de acasă al micuței și câinii lor de companie.

„Nu există nimic mai relaxant pentru mine decât să-mi ascult fetiţa cântând la pian“, a susținut Andreea Marin, în dreptul imaginilor publicate, recent, pe Instagram.

Ce adoră fetița să facă la aproape 13 ani

Andreea Marin a fost întotdeauna o mamă grijulie, de aceea pare să îi fi oferit Violetei toate mijloacele necesare pentru a putea să își urmeze pasiunile. Fetița ei adoră să cânte la pian și instrumentul are un loc de cinste în casa lor, fiind amplasat chiar în livingroom-ul vilei pe care celebra brunetă o deține. La fel ca multe vedete de la noi, Andreea Marin a oferit foarte mult sprijin celor aflați în nevoie, pe timp de pandemie. Încă din primele zile ale situației de urgență, aceasta s-a implicat activ și a coordonat acțiuni impresionante de împărțire a ajutoarelor.

Urmăriți Impact.ro și pe