Ce pensie are Cristian Țânțăreanu și ce face cu banii. Suma, făcută publică de omul de afaceri

Redacția IMPACT 09.05.2020, 14:31
Ce pensie are Cristian Țânțăreanu și ce face cu banii. Suma, făcută publică de omul de afaceri

Cristian Țânțăreanu a oferit în trecut detalii despre pensia lui. Adesea mai în glumă, mai în serios, omul de afaceri a făcut mențiuni despre ce avere deține. Totodată, în anul 2007 era estimat că acesta ar avea în conturi nu mai puțin de 40-50 de milioane de dolari.

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu și ce face cu banii

Cristian Țânțăreanu a fost de-a lungul anilor în atenția publicului, fiind considerat unul dintre cei mai excentrici milionari din România. În anii trecuți, cel supranumit și milionarul din Corbeanca, făcea dezvăluiri importante despre ce pensie îi revine de la stat. Este cunoscut că bărbatul în prezent de 76 de ani a avut mari probleme de sănătate și s-a luptat cu o maladie foarte grea, timp de mulți ani.

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu și ce face cu banii. Suma, făcută publică de omul de afaceri
Cristian Țânțăreanu a dezvăluit ce sumă lunară primește drept pensie

Într-un interviu vechi, Cristian Țânțăreanu dezvăluia că este, totuși, încadrat ca pensionar, deși adesea glumea pe acest subiect. Până în anii ’90, acesta a lucrat ca director pentru o mare întreprindere de construcții. Românii și-l amintesc pe milionarul excentric, despre care se spune că și-ar fi îngropat o parte din avere, și din cazul Paradisul Verde – Corbeanca. În prezent acesta este foarte activ, deși are o vârstă înaintată și este predispus la riscurile de îmbolnăvire cu noul virus.

Suma, făcută publică de omul de afaceri

“Am 14 milioane de lei vechi. Atât e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea”, a mărturisit Cristian Țânțăreanu, acum câțiva ani.

Afaceristul nu poate sta absolut nicio clipă și are foarte multă activitate, chiar și la această vârstă. La început de pandemie acesta s-a aprovizionat și s-a retras la vila lui din Corbeanca, alături de Cristina, soția lui. Și-a redus și vizitele cu apropiații, dar nu a renunțat la cele pe șantier, fie la muncă.

„Eu vin din șantier acum. Am 70 de oameni care muncesc și trebuie să-i supraveghez. Ce să le fac, eu le-am spus să stea acasă, dar au spus că n-au ce să mănânce. Dacă asta-i viața, ce putem să facem?! Eu respect normele de igienă, mă spăl pe mâini, stau în casă, mă uit la tv și am rărit vizitele”, a declarat Cristian Țânțăreanu, potrivit click.ro, în luna martie din acest an.

Urmăriți Impact.ro și pe