Ce scriu americanii după ultima decizie a Simonei Halep: ”E o lovitură grea”

Mirabela Năstase 08.03.2020, 13:02
Ce scriu americanii după ultima decizie a Simonei Halep: ”E o lovitură grea”

Simona Halep nu se va număra printre participanții la turneul de categorue Premier Mandatory de la Indian Wells. Se pare că accidentarea de la Dubai p va ține departe de teren pe Simona Halep încă două săptămâni. Presa internațională a avut o reacție după anunțul campioanei de la Wimbledon 2019.

Ce scriu americanii după ultima decizie a Simonei Halep

După retragerea Simonei Halep de la Indian Wells, 2019, retragere anunțată pe contul oficial de Twitter al competițoeo din Statele Unite ale Americii, presa de peste hoare a avut o reacție.

Astfel, WTA notează pierderile grele pe care turneul Premier Mandatory le-a avut în ultimele zile, deorece, în afară de Simona Halep s-au mari retras și alte două mari campioane, și anume Angelique Kerber și Victoria Azarenka.

”Două foste lidere în clasamentul mondial, care au avut recent performanțe la Indian Wells, au fost, din nefericire, nevoite să se retragă de la ediția din acest an. Campioana din 2015, Simona Halep, și finalista de anul trecut, Angelique Kerber, au anunțat vineri că vor lipsi de la prestigiosul eveniment de la Indian Wells, pentru că încă se recuperează după accidentări. Halep a revenit de la 0-1 la seturi în finala din 2015, cu Jelena Jankovic, și a câștigat atunci primul titlu Premier Mandatory al carierei”, notează site-ul WTA.

În accepțiunea jurnaliștilor de la OKTennis, retragerea Simonei Halep constituie o lovitură grea primită de organizatori:

”Turneul de categorie Premier Mandatory primește cea mai grea lovitură în ultimele ore, după ce Simona Halep și-a anunțat retragerea. Nici Kerber și Azarenka nu vor juca în acest sezon la această competiție. Situația româncei este una mai complexă. După turneul de la Dubai s-a oprit nu numai din competițiile internaționale, ci și din ședințele de antrenament. În ciuda trofeului câștigat în Emirate, românca a resimțit dureri mari și nu a mai putut să se recupereze la timp pentru Indian Wells”, notează aceștia.

Ce scriu spaniolii

De asemenea, spaniolii de la Puntodebreak scriu faptul că Simona și-a luat adio de la Indian Wells 2020 din cauza accindentării suferite.

”Românca nu și-a revenit după accidentarea suferită la Dubai și va ratat turneul de la Indian Wells. Halep va face acum tot posibilul pentru a fi prezentă pe teren la al doilea Premier Mandatory din această lună, Miami Open”, notează și ibericii.

Urmăriți Impact.ro și pe