Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios. Primele imagini de la nuntă

Cristian Cojocaru 13.06.2021, 10:41
Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios. Primele imagini de la nuntă

Datorită faptului că restricțiile s-au mai relaxat, oamenii au avut liber la nunți. Este și cazul celebrului cuplu format din Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu, astfel că cei doi s-au căsătorit religios, în Timișoara.

Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu s-au căsătorit religios

Nevoiți să aștepte mai bine de un an până să își spună da în fața preotului din cauza pandemiei de coronavirus, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, s-au căsătorit religios. Cei doi au aniversat un an de la cununia civilă în data de 20 februarie a acestui an, cununie care a avut loc tot în Timișoara, orașul natal al mirelui.

Fericitul cuplu a decis să fie alături de familie și prieteni, totodată să păstreze discreția cu privire la evenimentul important din viața lor.

“Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit azi! Te iubesc, soțul meu!”, a scris Roxana Ionescu, pe Instagram, unde a și postat mai multe poze de la nuntă.

Roxana Ionescu a purtat o rochie de mireasă din voal alb căreia i-a adăugat accesorii cu pene pe umărul drept, iar crăpătura adâncă a rochiei de pe piciorul stâng, i-a pus încă o data în valoare corpul care i-a adus titlul de Mamă Natură. Tinu Vidaicu a ales un costum elegant gri, cu carouri fine, fără a-și accesoriza ținuta cu un papion sau cravată.

roxana ionescu vidaicu căsătorit
Tinu Vidaicu si Roxana Ionescu a avut in sfarsit parte de nunta mult visata

Mirele este managerul unui club celebru din Timișoara

Tinu Vidaicu este managerul unui club foarte cunoscut din Timișoara, locul unde cei doi au avut și petrecerea. Pe numele său real, Valentin-Florin Vidaicu, acesta are 40 de ani și ocupă funcția de administrator public al județului Caraș-Severin. În același timp, este și cel mai cunoscut DJ din localitate.

Este membru al trupei Dirty Nano cu care o formează împreună cu George Hora. Fericitul cuplu sunt și nașii cuplului Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, care au decis unirea destinelor în data de 20 mai. Tinu și Roxana sunt împreună de câțiva ani și, din păcate, au fost nevoiți să treacă peste pierderea unui copil.

Roxana Ionescu a rămas însărcinată în anul 2019, însă sarcina, aflată în luna a șasea, a fost pierdută din cauza unor complicații.

“Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a explicat Tinu Vidaicu, la acel moment.

Urmăriți Impact.ro și pe