Roxana Ionescu trăieşte din şomaj? Câţi bani a luat „Mama Natură” anul trecut de la stat

Ana Ionescu 17.05.2021, 16:52
Roxana Ionescu trăieşte din şomaj? Câţi bani a luat „Mama Natură” anul trecut de la stat
Este soție de patron, însă Roxana Ionescu a fost nevoită să intre în şomaj anul trecut. Pare ciudat, însă Mama Natură a trăit din banii primiţi de la stat în 2020 după ce afacerea partenerului său de viață a fost închisă în urmă restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Câți bani a încasat Roxana Ionescu anul trecut de la stat

Roxana Ionescu este angajată la firma soțului sau ca specialist marketing, însă din cauza pandemiei, omul de afaceri Tinu Vidaicu a fost nevoit să suspende activitatea firmei și să își trimită oamenii în șomaj. Printre aceștia s-a aflat și soția sa, Roxana.  Tinu Vidaicu este un cunoscut DJ din Timișoara și deține o firmă de organizare evenimente, management artistic și personal branding.
În urma pandemiei, toate evenimentele private au interzise în România, iar firma lui Tinu a suferit mari pierderi acesta fiind nevoit să își trimită toți angajații în șomaj tehnic. Inclusiv soțul Roxanei Ionescu, care are funcția de director general, a fost nevoit să intre în șomaj pentru a primi ajutor financiar de la stat, potrivit wowbiz.ro.
Roxana Ionescu traieste din somaj? Cati bani a luat
Roxana Ionescu traieste din somaj? Cati bani a luat „Mama Natura” anul trecut de la stat

Ce avere are Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu

Tinu Vidaicu a fost numit administrator public al județului Caraș Severin la începutul anului 2021. Soțul Roxanei Ionescu a primit această funcție la propunerea milionarului Romeo Dunca, care a câștigat alegerile locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. De asemenea, Tinu este un prieten apropiat al primarului orașului Reșița, Ioan Popa.
Roxana Ionescu a câștigat în 2020 suma de 7.590 lei ca specialist marketing și alți 22.031 lei că ajutor de șomaj de la AJOFM Timiș, potrivit declarației de avere a omului de afaceri. Anul trecut, Tinu Vidaicu a încasat dividende de aproape 200.000 lei de la cele două societăți pe care le deține.
Roxana Ionescu are o relație cu Tinu de mai bine de 6 ani. Anul trecut, cei doi s-au căsătorit. În urmă cu doi ani, Roxana a pierdut o sarcină, iar suferința a fost imensă pentru cei doi, deoarece îşi doresc foarte mult să devină părinți. În urmă cu două zile, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au devenit nași pentru Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, care s-au căsătorit, sâmbătă, în mare secret.
Urmăriți Impact.ro și pe