Ce salariu are o casieră la magazinele Dedeman cu tot cu bonuri de masă și bonusuri

Daria Petrescu 11.07.2021, 19:17
Ce salariu are o casieră la magazinele Dedeman cu tot cu bonuri de masă și bonusuri

Dedeman este unul dintre cei mai mari angajatori de pe piață. Are un număr impresionant de oameni care lucrează pentru compania care în ultimii ani s-a dezvoltat mult în România. De asemenea, mai multe magazine Dedeman au fost deschise în diferite orașe din țară. În cazul în care vrei să intri în echipă, trebuie să șii ce salariu primești pentru munca ta. Iată ce salariu are o casieră la magazinele Dedeman cu tot cu bonuri de masă și bonusuri.

Ce salariu are o casieră la magazinele Dedeman cu tot cu bonuri de masă și bonusuri

Salariile la Dedeman diferă de la un angajat la altul și în funcție de atribuțiile făecăruia. Pe lângă acest salariu, angajații primesc și tichete de masă dar și diferite bonusuri lunare sau anuale.

Consilier vanzari- 3.500 de lei lunar, tichete de masa în valoare de 300 de lei și bonusuri pe lună care ajung la suma de 4000 de lei

Consultant- salariu de 2300 lei, bonus pe lună de 500 de lei și tichete de masă de 440 de lei

Referent transport- primește un salariu de 2900 de lei

Lucrător comercial-primește un salariu de 3000 de lei pe lună, la care se adaugă tichete de masa în valoare de 300 de lei

Consilier vânzări în București- primește un salariu lunar de 2650 de lei, la care se adaugă tichete de masa în valoare de 400 lei

Vânzător (casier)- primește un salariu de 2800 lei pe lună, tichete de masa de 400 de lei. DE asemenea, angajatul primește commission din vânzări în valoare de 700 de lei.

Casier- acesta primește un salariu de aproximativ 3000 de lei, la care se adaugă tichete de masa în valoare de 300 de lei, potrivit site-ului Undelucrăm.ro.

Frații Pavăl dezvoltatorii afacerii Dedeman

Povestea miliardarilor români începe în 1992. Dragoș Pavăl și fratele său, Adrian Pavăl, au decis să încerce să conducă o afacere proprie. S-au apucat de revânzarea produselor de consum pe care le cumpărase anterior în vrac, deschizând astfel primul magazin, cu o suprafață de 16 metri pătrați.Au trecut mai departe la vânzarea de mobilă și de aici au început dezvoltarea actualei afaceri de miliarde de lei, Dedeman.

„Era o criză de mobilă incredibilă la finele lui 92, nu exista competiţie şi puteam să pun adaos comercial foarte mare. Conform angajamentului, stocul de marfă trebuia plătit până la finalul anului şi eu am preluat în martie.

Am rotit stocul ăla de foarte multe ori şi am făcut un profit imens pentru acele vremuri. Să plătesc stocul la final de an a fost o bagatelă. Practic, marele nostru început ăla a fost. Acolo am făcut un capital incredibil de mare.”, povestesc cei doi antreprenori.

Despre Dedeman

Dedeman este o companie din orașul Bacău, România care se ocupă cu vânzarea de materiale de construcții și amenajări interioare.

Dedeman a devenit pentru prima dată sponsor l Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), în anul 2018,  pentru o perioadă de 2 ani. La sfârșitul anului 2017 compania deținea 48 de magazine și avea peste 10.000 de angajați.

În septembrie 2018 compania a deschis al 6-lea magazin din capitală, ajungând la 49 de magazine la nivel național și depășind 10.600 de angajați.

În 2021, Dedeman are 55 de magazine deschise în România, cel mai recent fiind inaugurat în luna aprilie la Sfântu Gheorghe.

 

Urmăriți Impact.ro și pe