Ce salariu are, de fapt, Alex Dima la Pro TV

Daria Petrescu 27.03.2020, 09:59
Ce salariu are, de fapt, Alex Dima la Pro TV

Alex Dima este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Cu emisiunea ”România, te iubesc”, Alex Dima a reușit să atingă cote excelente ale ratingului. Însă, puțini sunt cei care știu cam cât câștigă acesta pentru prestația lui impecabilă, la Pro tv.

Alex Dima este absolvent al Seminarului Teologic din Buzău

Alex Dima este cunoscut în mass-media și considerat un adevărat profesionist.  „Meseria asta o furi: de la colegii de pe teren, de la colegii cu experiență, de la alte televiziuni de afară. De aici nu prea mai ai de unde să furi decât foarte rar. Te uiți ce fac alții și faci și tu”, a spus recent Alex Dima.

Alex Dima este absolvent al Seminarului Teologic
Alex Dima este absolvent al Seminarului Teologic

Alex Dima este emblemă a Pro TV-ului, iar salariul pe care l-ar primi din partea postului a fost un subiect îndelung dezbătut. Evident că acesta a fost întotdeauna unul confidential. Însă în urmă cu ceva timp s-a speculat că acesta ar primi aproximativ 5000 de euro lunar.

Puțini sunt cei care știu că prezentatorul TV nu are studii de jurnalism. Alex Dima este absolvent al Seminarului Teologic din Buzău. Dar, la un moment dat și-a dat seama că nu este făcut pentru haina monahală. Așa că s-a orientat spre televiziune.

„Dumnezeu așează lucrurile”

”Mi-a fost teamă să nu greșesc. Preoția e foc. Înțelegi? Cu ea nu te joci. Și nu este un job, este o misiune. Trebuie să ai credință să muți munții din loc. Poate că am dat dovadă de lașitate că nu m-am aruncat să iau focul ăsta în brațe, dar nu regret.

Pentru că, până la urmă Dumnezeu așează lucrurile, iar pe mine m-a așezat aici. Și așa mă simt cel mai bine. Am renunțat la preoție și m-am dus un an în învățământ.

De curând mi-am revăzut colegii de atunci. Nu ne văzusem de 19 ani. Am predat religie, un an de zile, la o școală de aici, din București. A trebuit să plec din învățământ pentru că primeam 70 de dolari pe lună. Și am zis stop! Mă ocup de altceva. Ce? Ia ziarul de la A la Z și caută job-uri. Am căutat, am făcut diverse lucruri și am ajuns într-o zi la un anunț de lansare a unei noi televiziune. Realitatea TV”, a povestit Alex Dima pentru life.ro.

Soția lui Alex Dima a murit de cancer

În urmă cu mai mulți ani, Alex a trecut și prin momente mai mult decât dificile în viață. Iar drama sa este aceea că soția i-a murit din cauza unei boli incurabile. Alex Dima a rămas văduv în urmă cu 11 ani. Soția lui a murit din cauza unei boli incurabile care face atâtea și atâtea victime, cancerul. Trecuse doar un an și șase luni decât Alex și soția sa deveniseră părinții unei fetițe, Sara

 

Urmăriți Impact.ro și pe