Ce salariu are Adela Popescu la Pro TV. Diferența față de cât ia soțul ei la Antena 1

Madlen Moraru 18.06.2020, 16:41
Ce salariu are Adela Popescu la Pro TV. Diferența față de cât ia soțul ei la Antena 1

S-a aflat ce salariu are Adela Popescu la Pro TV. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea e foarte îndrăgită de către publicul român. Totodată, soțul blondinei, Radu Vâlcan, poate fi urmărit la cârma emisiunii Insula Iubirii, de la Antena 1. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri de vedete de la noi și au împreună doi copii.

Ce salariu are Adela Popescu la Pro TV

Este mai puțin cunoscut ce salariu are Adela Popescu la Pro TV, comparativ cu remunerația încasată de Radu Vâlcan, soțul ei, de la Antena 1. Chiar dacă împart o pasiune comună pentru televiziune, cei doi au preferat să nu lucreze împreună. În toți anii de când s-a afișat pe micul ecran s-a situat la polul opus față de partenerul ei de viață. Adela Popescu și Radu Vâlcan au doi băieței minunați și își doresc ca celor mici să nu le lipsească absolut nimic. De aceea, la capitolul financiar, aceștia par să fie cât se poate de chibzuiți cu cheltuielile.

Ce salariu are Adela Popescu la Pro TV. Diferența față de cât ia soțul ei la Antena 1
S-a aflat cât câștigă prezentatoarea Adela Popescu la PRO TV, în comparație cu soțul ei, la Antena 1

Încă de la izbucnirea pandemiei, vedeta s-a văzut nevoită să se descurce cu cei doi copii, pentru că prezentatorul se afla departe de casă și de România. La revenirea în țară, Radu Vâlcan a fost nevoit să stea în izolare, departe de familie, pentru a nu-i pune pe cei dragi în vreun fel de pericol. A fost o situație care a făcut-o pe Adela Popescu să ia hotărâri de moment. În acest mod, a adus-o să locuiască cu ei și pe mama acesteia, fiind într-o grupă de risc mai mare, din pricina vârstei înaintate.

Cât încasează față de soțul ei, de la Antena 1

Salariul Adelei Popescu de la PRO TV este unul cu siguranță neașteptat. Cu un an în urmă s-a aflat că blondina primește lunar suma de 2.000 de euro pentru a prezenta Vorbește Lumea, alături de Cove. Remunerația ei este pentru două ore și jumătate de emisiune. Totodată, Radu Vâlcan ia aproximativ 10.000 de euro lunar, fiind vorba și despre un show cu priză uriașă la public – Insula Iubirii. Potrivit zvonurilor, cunoscutul prezentator și-ar fi negociat contractul pe termen lung.

Urmăriți Impact.ro și pe