Adela Popescu, dezvăluiri teribile. Momente dificile în urmă cu puțin timp: „Foarte dificil”

Madlen Moraru 12.06.2020, 14:55
Adela Popescu, dezvăluiri teribile. Momente dificile în urmă cu puțin timp: „Foarte dificil”

Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune de la noi. Celebra prezentatoare a făcut câteva mărturii despre cum s-a desfășurat atât pentru ea, cât și pentru familia ei perioada pandemiei. Încă de când România a intrat oficial în stare de ugență, vedeta a povestit că a trebuit să ia foarte repede câteva decizii pe care le consideră acum inspirate.

Adela Popescu, dezvăluiri teribile. Momente dificile în urmă cu puțin timp: „Foarte dificil”

Adela Popescu a făcut mărturisiri neștiute în cadrul unui interviu pe care vedeta de la PRO TV l-a acordat de curând. A povestit că de la izbucnirea pandemiei cu noul virus s-a văzut pusă într-o situație dificilă. Vedeta a continuat să lucreze pentru emisiunea Vorbește Lumea, pe care o prezintă alături de Cove, la PRO TV. Aceasta are doi băieței și la decretarea stării de urgență s-a trezit că trebuie să se descurce de una singură cu toate treburile casei. Asta deoarece Radu Vâlcan, soțul acesteia, se afla departe de țară și s-a întors ulterior acasă.

Însă, prezentatorul de la Insula Iubirii nu a putut să meargă să îi vadă pe cei dragi, pentru că a trebuit să se izoleze într-o locație diferită, pentru a nu-i pune pe cei dragi în pericol.

„Așa cum spuneam, la începutul perioadei am fost singură acasă, Radu fiind plecat pentru filmarea emisiunii. L-am așteptat cu mult dor și de când a venit el acasă a fost mai ușor deoarece am putut să ne împărțim activitățile și cu cei mici și cu cele necesare în casă. Noi petreceam foarte mult timp acasă, împreună, și înainte de această pandemie, așa că nu a fost o schimbare majoră. Noi ne bucurăm de astfel de momente și căutăm să avem timp pentru noi, în care să bem un pahar de vin și să ne uităm la un film sau să stăm de vorbă.”, a spus Adela Popescu.

Totodată, pentru că mama vedetei are o vârstă înaintată și se integra în categoria persoanelor cu un risc de molipsire mai mare, aceasta a decis să o aducă să locuiască cu ei. Prezentatoarea de la PRO TV s-a văzut nevoită să jongleze cu toate aceste detalii câtă vreme încă transmitea edițiile alături de partenerul său de platou.

Adela Popescu, dezvăluiri teribile. Momente dificile în urmă cu puțin timp: „Foarte dificil”
Adela Popescu a făcut dezvăluiri neașteptate în cadrul unui interviu

„Pe de o parte o decizie grea, pe de alta ușoară, când a început toată nebunia cu pandemia, deși mama ne ajuta foarte mult cu creșterea celor mici, am decis să nu mai vină la noi pentru a o proteja, ea fiind în grupa de risc. A fost o decizie care ne-a făcut să avem mai mult de furcă cu ăștia mici, dar am stat mult mai liniștită pentru ea.”, a povestit Adela Popescu.

Urmăriți Impact.ro și pe